Εξαιρετικός ο Οικονομόπουλος με το Νο10

Μία σπουδαίας βαθμολογικής νίκη πανηγύρισε ο Βύζαντας Μεγάρων στην έδρα του επί της Λάρισας, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Σε ένα κακό παιχνίδι, οι  γηπεδούχοι πήραν  βαθμολογική ανάσα με τέρμα του Φαρούκ στο 90’, φτάνοντας στους 19 βαθμούς. Από την άλλη η ΑΕΛ που έμεινε στους 24 για ακόμη ένα παιχνίδι απογοήτευσε, απειλώντας ουσιαστικά μόνο στις καθυστερήσεις του αγώνα χωρίς αποτέλεσμα. Εκ των κορυφαίων του Βύζαντα ήταν και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος έπαιξε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο νεαρός χαφ, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άρη, από το περασμένο Γενάρη (έπαιξε με τον Άρη μόνο στο Κύπελλο στην Κομοτηνή ένα ημίχρονο), μπορεί να μη σκόραρε σήμερα όπως στην εντός έδρας ήττα από τη Βέροια, αλλά ήταν και πάλι από τους διακριθέντες της ομάδας του.

Πανταχού παρών στο κέντρο και με πολλές καλές μεταβιβάσεις, όπως και πολλά τρεξίματα ξεχώρισε για το πάθος του, σε ακόμη ένα παιχνίδι με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα (κιτρινόμαυρα φοράει ο Βύζας) και το νούμερο «10» στην πλάτη.

Βύζας Μεγάρων-ΑΕΛ 1-0

(90′ Φαρούκ)

Βύζας Μεγάρων: Μιχελής, Λίτσης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Πέτρου (75′ Μουστάκης), Οικονομόπουλος, Μωυσίδης, Νταντάμης (89′ Φραγκής), Φαρούκ, Ηλιόπουλος, Παυλίδης (84′ Ροβίθης).

AEΛ: Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κατσιαρός, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Ααράμπ (6′ λ.τρ. Χατζής), Νεμπεγλέρας, Καρανίκας, Βούζας (67′ Ζεκίνια), Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς (54′ Λαζιμάν).

 
 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top