Όλο το χρονικό στο Ιπποκράτειο: Η… «ασθενής» Κουρομπίλια που τελικά χαίρει άκρας υγείας!

Απίστευτα πράγματα έγιναν την Κυριακή. Από το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης, μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ιπποκράτειο ξετυλίχθηκε το κουβάρι την «ασθενή» Κουρομπίλια, η οποία δεν είχε τελικά τίποτα! Το PRESSARIS ήταν εκεί και κατέγραψε λεπτό προς το χρονικό.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στις 2.10 τα ξημερώματα της Δευτέρας αποχώρησε η Χρυσούλα Κουρομπίλια από το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο.  Συνοδευόμενη από τέσσερις ανθρώπους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης περίμενε να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να δοθεί τέλος σε μια επεισοδιακή νύχτα.

Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας από τα οποία δεν προκύπτει σοβαρός τραυματισμός που να μην της επέτρεπε να συνεχίσει το παιχνίδι! Κάτι που αποκάλυψε ο γιατρός του αγώνα Γιάννης Γιαννούλης στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Η διάγνωση κάνει λόγο για απλές εκδορές, στοιχείο που θα χρησιμοποιήσει ο Άρης στην υπερασπιστική του γραμμή. Την βοηθό από την Καρδίτσα συνόδευε ο 4ος διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Θάνος, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε νωρίς από το Νοσοκομείο.  

Στο διάστημα της τρίωρης παραμονής της στα εξωτερικά ιατρεία δεν έδειχνε διατεθειμένη να κάνει αναφορά στα γεγονότα κρατώντας διακριτικά αποστάσεις.

Όταν της ζητήθηκε να προβεί σε κάποια δήλωση, επικαλέστηκε την απαγόρευση του υπάρχει από την ΚΕΔ.

Τι είχε, όμως, προηγηθεί;

Ο αθλητικός εισαγγελέας είχε ζητήσει από την βοηθό διαιτητή να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να φανεί αν τελικά είχε τραυματιστεί ή όχι από το μπουκάλι που δέχθηκε. Είχε προηγηθεί η εξέταση από τον γιατρό της Σούπερ λίγκας Γιάννη Γιαννούλη, όσο και από τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί κάποια σωματική βλάβη.

Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Αρη ζήτησαν από την Κουρομπίλια να μεταβεί στο νοσοκομείο κάτι το οποίο εκείνη αρχικά αρνιόταν. Ωστόσο μετά και την επέμβαση του εισαγγελέα, η βοηθός του Τριτσώνη μετέβη κανονικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, βρέθηκαν ο γιατρός του αγώνα Γιάννης Γιαννούλης, ο τιμ μάνατζερ του Άρη Γιώργος Κολτσίδας και ο Γιάννης Βλαχόπουλος. 

Η διαιτητής από την Καρδίτσα έδειχνε… ευδιάθετη και άνετη, φορώντας τη φόρμα της και πέρασε από όλες τις εξετάσεις (αιματολογικές, ακτινολογικές κτλ.).

Οι κίτρινοι με την συνολική εξέταση, κατά την οποία αποδεικνύεται ότι η Κουρομπίλια δεν έχει υποστεί σωματική βλάβη ή τραυματισμό, θα στηρίξει την υπερασπιστική της γραμμή. 

To Top