Σε μια… κλωστή ο Καστίγιο, όλα ανοιχτά!

Ένα από τα ανοιχτά (μεγάλα) μέτωπα που απασχολεί τη διοίκηση του Άρη σε ότι αφορά τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές είναι αυτό του Νέρι Καστίγιο. Η υπόθεση του Μεξικάνου κρέμεται από μια… κλωστή, μια και όλα είναι ανοιχτά ακόμη και για την καταθέση προσφυγής!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σε σημερινή επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές η διοίκηση ζήτησε από τον Καστίγιο παράταση λίγων ακόμη ημερών, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να τακτοποιηθεί μέρος από τις οφειλές του συμβολαίου. Ο 28χρονος επιθετικός έχει λαμβάνειν ακόμη από την… περσινή συνεργασία, τόνισε στους ανθρώπους του Άρη ότι «έχει κάνει υπομονή τους τελευταίους μήνες, παρά τα αλλεπάλληλα ραντεβού και τις υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν και βρίσκεται πλέον στα όρια του».

Στην τελευταία αυτή συνάντηση πήρε την υπόσχεση από τη διοίκηση ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσό από τα οφειλόμενα. Το πιθανότερο την Παρασκευή. Η απάντηση αυτή δεν έπεισε τον Καστίγιο, ο οποίος σκέφτεται, ήδη, την «επόμενη μέρα».

Σε αυτήν ένα από τα ενδεχόμενα είναι, όπως γίνεται αντιληπτό, ο δρόμος της… προσφυγής. Μέχρι σήμερα έχει δείξει με τη στάση του ότι ο δρόμος αυτός, θα είναι η έσχατη λύση, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ότι η ώρα αυτή έφτασε ή όχι.

To Top