Γιοβάνοβιτς: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι αντιμετωπίζουμε ένα απλό παιχνίδι – Μεγάλη η απώλεια του Φώτη»

Αισιόδοξος ότι η Εθνική Ελλάδας μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γουέμπλεϊ», στο σπουδαίο ματς κόντρα στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Nations League, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους από το «Μαζαράκειο», όπου προπονείται η «γαλανόλευκη» και, ευδιάθετος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι αντιμετωπίζουμε ένα απλό παιχνίδι. Η Αγγλία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι το φαβορί στο γκρουπ μας. Παίζουμε με τοπ ομάδα και αυτό είναι ένα κίνητρο παραπάνω. Εύχομαι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, σε ένα καταπληκτικό γήπεδο. Έχουμε τον εγωισμό μας. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, που έχουμε μπροστά μας, αλλά και μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Για την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, εξάλλου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, και για τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης, τόνισε: «Έχουμε τα δύο παιδιά, Παυλίδη και Δουβίκα. Η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη, τα γκολ του έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα γήπεδα».

To Top