ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

To μεταγραφικό “πάρε-δώσε” του Άρη

Ο Άρης ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με εννιά μεταγραφές (μαζί με του Φαμπιάνο), ενώ ο Παμλίδης που αποκτήθηκε δόθηκε δανεικός άμεσα στην Καλαμάτα.

Μία πιο σημαντική και πολύ δαπανηρή κίνηση για τον Άρη ήταν αυτή του Ισπανού κεντρικού μέσου Μόντσου, για τον οποίο έγινε υπέρβαση με πάνω από 3,6 εκατ. ευρώ για το deal με τη Βαγιαδολίδ και ενώ στον ίδιο δόθηκε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Σημαντική και η απόκτηση του Χουάνκαρ ενός παίκτη που έχει δείξει στο πρωτάθλημά μα τι μπορεί να κάνει αγωνιζόμενος για χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Υπήρξε και ο δανεισμός του Χοσέ Σιφουέντες από τη Ρέιντζερς με οψιόν αγοράς. Ενίσχυση και στα εξτρέμ με τον Σίστο αλλά και στα άκρα της άμυνας με τον Ισπανό πρώην της Ιντερνασιονάλ και της Θέλτα, Ούγκο Μάγιο, ο οποίος αντικαθιστά τον Οντουμπάτζο.

Αναλυτικά

ΗΡΘΑΝ: Μόντσου (Μ, Βαγιαδολίδ), Μάγιο (Α, Ιντερνασιονάλ), Χουάνκαρ (Α, ελεύθερος), Παμλίδης (Μ, ΠΑΣ Γιάννινα), Σίστο (Μ, Αλάνιασπορ), Ντιαντί (Μ, Εσπουάρ ντε Γκεντιαβάγε), , Σίντκλεφ (Τ, Μπρομαποϊκάρνα), Σιφουέντες (Μ, Ρέιντζερς δαν). Φρίντεκ (Α, Λουκέρνη).

* Ο Άρης απέκτησε τα δικαιώματα του Σουλεϊμάνοφ (Μ, Κράσνονταρ) και θεωρείται μεταγραφή, ενώ ο Φαμπιάνο (Α) έλυσε το συμβόλαιο του και υπέγραψε ως ελεύθερος νέο μετά από 44 μέρες, όταν δεν ικανοποιήθηκε από τις προσφορές που δέχθηκε.

** Ο Παμλίδης δόθηκε δανεικός στην Καλαμάτα.

ΕΦΥΓΑΝ: Οντουμπάτζο (Α), Τζούρασεκ (Μ), Ματαρίτα (Α), Κοβάλ (Τ), Χουτεσιώτης (Τ), Βερστράτε (Μ), Ανσαριφάρντ (Ε), Ντουκουρέ (Μ), Ρουπ (Μ), Χριστοδουλόπουλος (Μ), Πάβισιτς (Μ, δαν. Σεράγεβο), Δεληζήσης (Α), Κάρλσον (Μ), Φεράρι (Α).

To Top