Μια ενδιαφέρουσα διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρουμπέν Αμορίμ, και τον ατζέντη του Άντονι, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Μπέτις.
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν εντυπωσίασε στο «Old Trafford» και δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στον σύλλογο της Σεβίλλης. Εκεί όμως, ο Άντονι έχει αναγεννηθεί, καθώς σε 7 αγώνες με την Μπέτις μετράει 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ αρκετές φορές αναδείχθηκε και MVP.
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλώντας στον πρώην παίκτη του συλλόγου Ρίο Φέρντιναντ στο «TNT Sports», εξήγησε την κατάσταση: «Όταν παίζουμε εναντίον οποιασδήποτε ομάδας εδώ, η φυσική κατάσταση είναι δεδομένη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες, απλά μια μακρινή μπαλιά, μια δεύτερη φάση και είσαι εκεί. Αν δεν έχεις φυσική κατάσταση, αυτό θα σου κοστίσει πολύ. Ο Antony είναι πολύ καλύτερος τώρα στην Ισπανία. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, αλλά σας εγγυώμαι ότι αυτό οφείλεται στη φυσική κατάσταση», δήλωσε ο Αμορίμ.
