ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Επιχείρηση” 5η θέση και Ευρώπη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη

Ο Άρης ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των πλέι οφ (5-8) και της πρεμιέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο στόχος των κιτρινόμαυρων είναι δεδομένος: το… μίνιμουμ της κατάκτησης της 5ης θέσης και η εξασφάλιση της Ευρώπης μετά από απουσία ενός χρόνου, εφόσον βέβαια δεν σημειωθούν “σημεία και τέρατα”.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο διάστημα αυτό μέχρι τις 29 Μαρτίου, θέλει να διορθώσει κάποιες από τις αδυναμίες της ομάδας – όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες και η χρονική συγκυρία- προχωρώντας παράλληλα στις τελικές του αποφάσεις για τον Άρη της σεζόν 2025-26.

Ο Πιονέ Σίστο ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε θεραπεία, ενώ οι Φραν Βέλεθ και Μάρκο Κέρκεζ συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Σήμερα Τρίτη η προετοιμασία συνεχίζεται στο Νέο Ρύσιο.

To Top