Ο Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη τύπου μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για την σημερινή της εμφάνιση και παράλληλα τόνισε ότι από αύριο η ομάδα κοιτάει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τα play in.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Κάναμε μία σημαντική νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν δεδομένο ότι θα είχαν πολύ άγχος γιατί ήταν σημαντικό παιχνίδι γι αυτούς. Ήταν σημαντικό ότι ενώ κάναμε τόσα λάθη στο πρώτο ημίχρονο αλλά κρατήσαμε το προβάδισμα. Tα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια, στα ριμπάουντ ήμασταν και σήμερα εξαιρετικοί, πάνω από όλα όμως είναι η διάθεση που δείξαμε γιατί ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια επειδή είμαστε Άρης. Πλέον θα συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι».
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Θα κοιτάξουμε να είμαστε υγιείς να προετοιμαστούμε κατάλληλα, από αύριο που θα πάμε στο γήπεδο θα εστιάσουμε στο παιχνίδι του Πανιωνίου».
Για τα αρκετά λάθη της ομάδας σήμερα: «Ήταν ξεκάθαρο ότι είχαμε θέμα στη πίεση ενός γκαρντ, όταν ο Κούπερ ήταν κουρασμένος ή δεν ήταν στο γήπεδο ήταν φανερό, 22 ασίστ σημαίνει ότι υπήρχε διάθεση να πασάρουμε, και το πιο βασικό είναι για εμένα ότι τα γκαρντ μας πήραν πολλά ριμπάουντ, σήμερα όλοι βοηθήσανε».
