Το ημερολόγιο του απεσταλμένου: Πράβετς, ημέρα τρίτη και… μακριά από ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις

Τελείωσε και η τρίτη μέρα του Άρη στο Πράβετς, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο απεσταλμένος του PRESSARIS, Δημήτρης Σαββαϊδης συνεπής στο ημερολόγιό του διαπιστώνει πως όλα κυλούν φυσιολογικά, ούτε ενθουσιάζεται, ούτε απογοητεύεται από όσα βλέπει στην καθημερινότητα των κίτρινων στο πιο επίπονο χρονικό διάστημα της χρονιάς.

Πράβετς, Ημέρα Τρίτη

Δεν είναι ώρα ούτε για ενθουσιασμό, ούτε για απογοήτευση, ούτε καν ώρα για συμπεράσματα, επειδή αύριο είναι το πρώτο φιλικό. Είναι ώρα για δουλειά και εφόσον αυτό συμβαίνει στο Πράβετς, όλα κυλούν φυσιολογικά.

Ο Άρης λειτουργεί σαν ομάδα εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου. Δεν ήμουν πέρσι στην Ιταλία για να μπορώ να συγκρίνω καταστάσεις, αλλά τολμώ να πω ότι δύσκολα θα δούμε στο Πράβετς πράγματα που έγιναν πέρσι στο Πράτο.

Σήμερα ακούσαμε για πρώτη φορά τον Γιάννη Χατζηνικολάου να φωνάζει! Άρχισε τις παρατηρήσεις, τις επισημάνσεις όσο διήρκησε η απογευματινή προπόνηση, σταματούσε σε κάθε λάθος που διαπίστωνε. Οι παίκτες αντιδρούσαν με… σκυμμένο κεφάλι και άκουγαν.

Ομάδα είναι ο Άρης. Αν μέσα στο γήπεδο τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο παίζει καλά ή όχι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Είναι ομάδα, όμως, με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Νταβίντ Αγκάνθο ήταν εκτός σήμερα. Θα μπορούσε αφού είχε πάρει άδεια να κάθεται στο ξενοδοχείο και να χαλαρώνει εκεί. Ήταν όμως ντυμένος για προπόνηση, καθόταν μόνος του στον πάγκο με τον πάγο δεμένο στο γόνατό του και δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του. Αυτό, είναι ομάδα, για μένα.

Μη περιμένει αύριο κανείς να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τον φετινό Άρη. Φιλικό για ξεμούδιασμα θα είναι και για να δοκιμαστούν σε συνθήκες αγώνα τα δύο νέα πρόσωπα (Αχείμαστος, Σταμποζλίεφ). Έχει δρόμο ακόμα…

Καλή ξεκούραση σε όλους!

 

To Top