Στην “ουρά” οι μνηστήρες για Λεβαντόφσκι

Σε ετοιμότητα βρίσκονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες μετά τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δεν παραχωρείται στην Μπάγερν μέσα στο 2013.

Στην «γωνία» για τον 24χρονο επιθετικό περιμένουν σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ.

Η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τον Λεβαντόφσκι αν και τα 30 εκ. ευρώ που αναμένεται να ζητήσει η Μπορούσια για να αποδεσμεύσει τον Πολωνό θεωρούνται πολλά για τους Καταλανούς.

Παράλληλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστό πως θα ήθελε πολύ τον 24χρονο στην Τσέλσι. Χαρακτηριστικά ήταν τα δημοσιεύματα, μετά την εντός έδρας νίκης της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ για τους 4 του Champions League όπου ο Πολωνός σκόραρε τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης, τα οποία ανέφεραν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έστελνε μηνύματα στον μάνατζερ του παίκτη και ζητούσε ο ποδοσφαιριστής να τον ακολουθήσει στην Τσέλσι και να μην πάει στην Μπάγερν.

Η Γιουνάιτεντ επίσης ήταν μια από τις πρώτες ομάδες που είχαν ακουστεί για τον Πολωνό και ο ατζέντης του Λεβαντόφσκι είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων».

Το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι με την Ντόρτμουντ λήγει τον Ιούνιο του 2014. Επίσης, μετά από την «χαλάστρα» που έκανε η Ντόρτμουντ στην μεταγραφή του Πολωνού στη Μπάγερν, την οποία ήταν γνωστό πόσο ήθελε ο 24χρονος, μένει να δούμε σε ποιο βαθμό αυτό πείραξε την σχέση του παίκτη με τον σύλλογο και πως αυτό θα επηρεάσει το μέλλον του «Λέβα» στην γερμανική ομάδα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

To Top