ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διακοπή τριών εβδομάδων για τον Άρη, επουλώνει “πληγές” και δράση στις… 5 Δεκεμβρίου

Διακοπή τριών εβδομάδων για τον Άρη στο μπάσκετ, ευκαιρία για να επουλώσει “πληγές” και επιστροφή στη δράση στις… 5 Δεκεμβρίου.

Ο Άρης μετά την νίκη επί του Ηρακλή μπαίνει σε μια περίοδο τριών βδομάδων χωρίς αγωνιστική δράση σε επίπεδο επίπεδο. Οι κιτρινόμαυροι για την ερχόμενη 8η αγωνιστική έχουν ρεπό, το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω του “παράθυρου” για το Μουντομπάσκετ και μετά τους περιμένει το παιχνίδι για την 9η αγωνιστική κόντρα στο Περιστέρι στις 5 Δεκεμβρίου (17:00) στο Αλεξάνδρειο.

Θα είναι λοιπόν, μια καλή ευκαιρία για να πάρει ανάσες όλη η ομάδα και να επιστρέψουν οι τραυματίες. Όπως ομολόγησε και ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Δημήτρης Βαρβούνης: ” Ήταν θείο δώρο για όλη την ομάδα, ήταν ότι έπρεπε. Ήταν μετά από νίκη, αλλά τώρα θα γυρίσει ο Χάνλαν υγιής, να γυρίσει ο Σιδηροηλίας, να είμαστε όλοι επιτέλους στο 100% ύστερα από εβδομαδιαίους τραυματισμούς της ομάδας, γιατί και ο Κάουαν έχει γυρίσει το πόδι του πολλές φορές, ο Κέλι επίσης, κάποια από τα παιδιά που είναι από την αρχή εδώ όπως είναι ο Γουίλιαμς είναι από την αρχή της προετοιμασίας και είναι κουρασμένα, ο Όμηρος έχει γυρίσει το πόδι του και δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Κι άλλα παιδιά έχουν πρόβλημα και η διακοπή ήταν ότι καλύτερο να ανασυνταχθούμε και εγκεφαλικά και σωματικά”.

To Top