Ο Ευθυμιάδης προανήγγειλε σύντομα νέο προπονητή και αποκάλυψε τη δέσμευση Ηλιάδη, εάν δημιουργήσει έλλειμμα!

Ο Κώστας Ευθυμιάδης, υπεύθυνος διαχείρισης αγωνιστικών θεμάτων της ΠΑΕ Άρης, μίλησε για τους στόχους της νέας διοίκησης, τις καλές σχέσεις που επιθυμεί να υπάρχουν ανάμεσα στην ΠΑΕ με τους δύο μεγαλομετόχους της ομάδας, Κ.Μ.Α. και Α.Σ., για την υπόσχεση του Δημήτρη Ηλιάδη, στη χτεσινή συνάντηση με το δ.σ. της Κ.Μ.Α., να αποχωρήσει ως διοίκηση εάν στο τέλος της σεζόν υπάρχει έστω και έλλειμμα ενός ευρώ!

“Η πρώτη μέρα είναι τυπικής σημασίας. Εδώ και μία εβδομάδα έχουμε αναλάβει και βλέπουμε τί γίνεται στην ομάδα. Εγώ αυτό που λέω από την πρώτη μέρα είναι δουλειά και νοικοκύρεμα. Νοικοκύρεμα, νοικοκύρεμα! Εγώ τάσσομαι με αυτά που θέτει η Κ.Μ.Α. που αναφέρεται στις προτεραιότητες, οι οποίες είναι το άρθρο 99, η προκήρυξη Α.Μ.Κ. και το νοικοκύρεμα. Να μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα πράγματα και δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να μπορέσει να προσελκυστεί ένας επενδυτής. Με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν έρχεται κανείς είπε αρχικά μιλώντας στον “Αρένα”.

Για τη σύμπνοια που επιθυμεί η ΠΑΕ να υπάρχει με την Κ.Μ.Α. και τον Α.Σ.: “Θέλουμε να έχουμε μια καλή σχέση με τους δύο μεγαλομετόχους, την Κ.Μ.Α. που κάναμε ήδη μία συνάντηση χτες και θα επιδιώξουμε και με τον έτερο, τον Α.Σ. Είμαστε η πρώτη διοίκηση, εμείς εγκαινιάσαμε αυτό το δίαυλο καλής επικοινωνίας με τους δύο φορείς-μεγαλομετόχους της ομάδας, ώστε να υπάρχει σύμπνοια”.

Για το στόχο της νέας διοίκησης αλλά και την υπόσχεση που έδωσε ο κ. Ηλιάδης στο δ.σ. της Κ.Μ.Α.: “Για εμάς, υπήρχε από την πρώτη μέρα εκλογή μας, ένας στόχος: Τους αρνητικούς ψήφους που πήραμε, καθώς υπήρχαν κάποιοι που ψήφισαν τον έτερο υποψήφιο, να τους μετατρέψουμε σε θετικούς. Και να σας αποκαλύψω πως χτες το βράδυ στη συνάντηση που έγινε, ο κ. Ηλιάδης υποσχέθηκε και είπε ευθέως πως αν εμφανίσουμε έστω και ένα ευρώ έλλειμμα, θα αποχωρήσουμε! Υποσχεθήκαμε πως θα πληρώνουμε το άρθρο και τις δόσεις του και δε θα παρουσιάσουμε ζημία. Αυτό είναι και το όνειρο κάθε Αρειανού. Ο φίλος της ομάδας μας θέλει να ξέρει που πηγαίνουν τα λεφτά του και θα το ξέρει”.

Για το θέμα του προπονητή και πότε ακριβώς θα ανακοινωθεί: “Ασφαλώς και θα πάρουμε προπονητή. Δε ξέρω πότε ακριβώς, αλλά ως το τέλος της εβδομάδας νομίζω θα έχει τελειώσει το θέμα. Θα τα δούμε όλα, δε μπορώ να πω αν θα ανακοινώσουμε και μεταγραφή”.

Τέλος, τόνισε: “Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πολλά πράγματα. Εμείς θέλουνε να υπάρχει ταυτότητα στην ομάδα. Σε όλες τις ομάδες των ακαδημιών να γνωρίζουν το σύστημα που παίζει η μεγάλη ομάδα και να το παίζουν κι αυτές”.

To Top