Η… “μαύρη λίστα” του Παπαδόπουλου

O Σούλης Παπαδόπουλος πριν (όπως όλα δείχνουν) αποχωρήσει από τον Άρη, μετά από μια επιτυχημένη παρουσία ετοιμάζεται να παραδώσει την “έκθεσή” του στη νέα διοίκηση, όπως του ζητήθηκε.

Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το ποιοι είναι στην “μαύρη λίστα” του 46χρονου τεχνικού, αλλά και σε ποιο πλάνο θα ήθελε να συνεχίσει.

Όπως δημοσίευσε το συνδρομητικό κανάλι στο σάιτ του, αλλά και η εφημερίδα “Μetrosport” οι κύριοι άξονες στους οποίους κινείται η έκθεση Παπαδόπουλου είναι:

“1. Στο δικό του πλάνο για τη νέα χρονιά, έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, όμως πέντε εξ αυτών (για διαφορετικούς λόγους) δεν βρίσκονται στα σχέδια του. Ο λόγος για τους Μάρκο Βελλίδη και Κώστα Καζναφέρη, που αποχαιρέτησαν χθες τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη μετά από τρία χρόνια.

2. Ακόμη η αναφορά γίνεται για τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές, που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και έχουν συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για τους Στέλιο Τσουκάνη, Κώστα Κοτσαρίδη και Αλέξανδρο Γιώρη, για τους οποίους ο Παπαδόπουλος, έχει φροντίσει να εκφραστεί αρνητικά, στο σύντομο κοινό τους πέρασμα από τον Άρη.

Ο Τσουκάνης, έχει συμβόλαιο για μια ακόμη χρονιά, φέτος πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, στις οποίες φρόντισε να δείξει ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Παπαδόπουλος (κρίνοντας από τα DVD προφανώς) δεν πείστηκε από τις ικανότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή, με αποκορύφωμα το ότι τον χρησιμοποίησε για έξι (!) λεπτά, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό.

Ο Κοτσαρίδης από την άλλη, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ, για να προσφέρει λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως έφτασε να χρησιμοποιείται σε όλες τις θέσεις, πλην αυτής που θεωρείται «φυσική» του.

Έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τον Άρη και το ότι δεν κατάφερε να βοηθήσει στις τελευταίες (κρίσιμες είναι η αλήθεια) αγωνιστικές, οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι δεν του το επέτρεψε ο τραυματισμός του.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Γιώρης, πήρε επίσης ελάχιστα λεπτά συμμετοχής σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια, όμως και το δικό του όνομα, περιλαμβάνεται στη «μαύρη λίστα» του Σούλη Παπαδόπουλου”.

To Top