Πρώτη συνάντηση Ηλιάδη-ΚΜΑ, στον… αέρα το ραντεβού με την ΕΠΟ

Βασικό θέμα στην ατζέντα της νέας διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι η συνάντηση με την ΕΠΟ, σχετικά με το άρθρο 99 και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι διακανονισμοί με τους παίκτες.

Η Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να βρεθεί λύση με τους παίκτες εκτός 99, το ίδιο επιθυμεί και ο Άρης. Σήμερα έγινε ήδη μια πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον νέο πρόεδορ της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη και τον πρόεδρο της ΚΜΑ Πάνο Στεφανίδη προκειμένου να χαραχτεί ο τρόπος δράσης στο δύσκολο αυτό κομμάτι με την ΕΠΟ.

Αυτό που προέκυψε είναι ότι το ραντεβού της Δευτέρας είναι στον… αέρα, μια και υπήρξε ενημέρωση από την ΕΠΟ πως το θέμα των κίτρινων δεν πρόκειται να συζητηθεί στο αυριανό συμβούλιο, δίνοντας προτεραιότητα στην υπόθεση του Παναθηναϊκού.

Επομένως, δεν υπάρχει λόγος μετάβασης του προέδρου στην πρωτεύουσα. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι του Άρη θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Ομοσπονδία κι αν δοθεί το “πράσινο φως” θα μπουν στο αεροπλάνο για να κατέβουν άμεσα στην Αθήνα.

Σε αυτήν την περίπτωση θα είναι σίγουρα οι Πάνος Στεφανίδης και ο Χρήστος Γρόλλιος. Ίσως δεν κατέβει καν ο Δημήτρης Ηλιάδης μέχρι να προκύψει η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής της ΠΑΕ από τον Λάμπρο Σκόρδα.

To Top