H… απόδραση του Βεζένκοφ (PRESSARIS-photo)

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ εκμεταλλευόμενος την άδεια που έδωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στους παίκτες λόγω Πάσχα θα βρεθεί στη Βουλγαρία. Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε με τους γονείς του και δείπνησε σε εστιατόριο που βρίσκεται στην Νέα Παραλία.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο πατέρας του Σάσο Βεζένκοφ, παλιά δόξα του βουλγάρικου μπάσκετ και νυν προπονητής της Λουκόιλ Ακαντέμικ είχε μπασκετική συζήτηση με τον γιο του και με αφορμή την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Θυμήθηκε τις δυο αναμετρήσεις του Άρη με την Μπαλκάν τη σεζόν 1989-90 για τον προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών όπου οι κίτρινοι επικράτησαν δυο φορές και προκρίθηκαν στον όμιλο της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας εν συνεχεία το εισιτήριο στο φάιναλ φορ της Σαραγόσα.

Ο 17χρονος Βούλγαρος παίκτης του Άρη που αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες των κίτρινων ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα την Τρίτη (07/05) στο Αλεξάνδρειο αλλά και να συναντήσει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών για τον οποίο έχει ακούσει τόσα πολλά τόσο από τον πατέρα του όσο και από τους συμπαίκτες του που τον είδαν να αγωνίζονται.

To Top