Το… τρίλημμα του Πρόμπιερζ στη μεσαία γραμμή

Γιούριτσα Βράνιες; Σάκης Πρίττας; Ή μήπως Κάρλος Τόχα; Αυτό είναι το…τρίλημμα του Μίχαλ Πρόμπιερζ για την θέση στα χαφ, δίπλα στον Ρίκι Φατί, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ. Δεν αποκλείεται στη διάρκεια της σημερινής μέρας ο Πολωνός να καταλήξει στον παρτενέρ του Γάλλου μέσου.

Ο Πρόμπιερζ χρησιμοποίησε τον Βράνιες κόντρα στον Ολυμπιακό για ένα ημίχρονο, τον αντικατέστησε στο τέλος του πρώτου 45λεπτου, αφού διαπίστωσε πως ακόμα δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι μέρες πέρασαν και ο Βράνιες πήρε κι άλλες προπονήσεις στα πόδια του. Οι εργομετρικές εξετάσεις έδειξαν ότι ακόμα βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση.

Ο Κάρλος Τόχα μπήκε αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σκόραρε, έδειξε ότι είχε βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, αλλά είναι γεγονός ότι παρουσιάζει μεταπτώσεις η απόδοσή του. Είναι πάντως ο πρώτος υποψήφιος, αν ο Πρόμπιερζ δεν εμπιστευτεί τον Βράνιες.

Θέση διεκδικεί και ο Σάκης Πρίττας, κορυφαίος του Άρη στους αγώνες με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ, αλλά εκτός 18αδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μέσος δείχνει και στις προπονήσεις την ποιότητά του και αυτό “προβληματίζει” ευχάριστα τον Πρόμπιερζ, που έχει τρεις εναλλακτικές λύσεις για την θέση δίπλα στον Φατί.

Ή μήπως… τέσσερις; Η παρουσία του Μπάμπη Οικονομόπουλου στις προπονήσεις δεν είναι… βοηθητική. Ο Έλληνας μέσος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Πολωνό τεχνικό.

To Top