«Βγάζει» ενδεκάδα στην αυριανή προπόνηση ο Πρόμπιερζ

Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις περιλάμβανε το σημερινό «μενού» για τους παίκτες του Άρη, τους οποίους ο Μίχαλ Πρόμπιερζ επανέφερε σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ. Αύριο, μάλιστα, ο Πολωνός αναμένεται να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, μέσω της καθιερωμένης προπόνησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έπειτα από αρκετές ημέρες, το πρόγραμμα ήταν εντατικό και θύμισε τον… Πρόμπιερζ της προηγούμενης εβδομάδας, αφού οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Παρόντες ήταν για άλλη μια μέρα οι νεαροί Σουνάς και Ρένια από την ομάδα Κ-20, κατόπιν επιθυμίας του 39χρονου τεχνικού, ο οποίος παράλληλα είδε με ικανοποίηση τον Ελντίν Γιακούποβιτς να ανεβάζει ρυθμούς.

Ο Ελβετός γκολκίπερ, ο οποίος είχε υποστεί μια μικρή θλάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε σήμερα ειδικό ατομικό πρόγραμμα και το «έβγαλε» χωρίς πρόβλημα, δείχνοντας ότι ίσως τελικά προλάβει την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ασφαλέστερη εικόνα για το βαθμό ετοιμότητάς του πρόκειται να βγει αύριο, στην προπόνηση που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπως είθισται κάθε Πέμπτη πριν από αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, υπάρχει διαθέσιμη και η ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση, που ακούει στο όνομα Μάρκος Βελλίδης…

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα και οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Κώστας Καπετάνος και Νάτσο Γκαρσία, οι οποίοι όμως δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ», όπως άλλωστε και οι Νέτο, Κριστιάν Πορτίγια, που αναρρώνουν από θλάσεις στους προσαγωγούς και στον τετρακέφαλο αντίστοιχα.

To Top