Το νέο λουκ του Σολτάνι και η υπόσχεση για μια μεγάλη χαρά

Δεν κρύβει ότι περιμένει την δική του «απάντηση» στο γήπεδο για να δώσει χαρά στον κόσμο του Άρη, ακόμη κι όταν πάει στον… κουρέα του! Ο Καρίμ Σολτάνι σε κάθε ευκαιρία εκδηλώνει την δίψα του να προσφέρει, αναγνωρίζοντας ότι η δική του απόδοση δεν είναι αυτή που θέλει ο ίδιος και ο κόσμος.

Ο Αλγερινός επιθετικός του Άρη, άλλαξε… γειτονιά τον Σεπτέμβριο, αφήνοντας το Πανόραμα για πιο… ανατολικά, κατοικώντας σε μια περιοχή, όπου κυριαρχεί το κιτρινόμαυρο στοιχείο, περιστοιχίζεται από πολλούς αρειανούς και δέχεται καθημερινά τα σχόλια και τις προτροπές τους για νίκες, επιτυχίες, χαρές.

Ο Σολτάνι πήγε τα απόγευμα της Πέμπτης για να φρεσκάρει το… λουκ του (φωτογραφία), να το ανανεώσει, θέλοντας κι ο ίδιος όπως έλεγε να κάνει συμβολικά μια νέα αρχή.

Φίλοι του Άρη ζήτησαν να μάθουν τι φταίει και η ομάδα δεν είναι στη θέση που πρέπει, έχει μόλις μια νίκη και εμφανίσεις που προβληματίζουν.

soltaniΟ Σολτάνι έδειξε να τους καταλαβαίνει όλους, αντιλαμβάνεται κι ο ίδιος ότι ο Άρης απέχει από τις προσδοκίες του κόσμου. Αφού παραδέχθηκε ότι: «δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, ξεκινήσαμε στραβά και όλα πήγαν λάθος», υπογράμμισε ότι: «στη Νέα Σμύρνη δεν είχαμε συγκέντρωση, δείξαμε κουρασμένοι…», αρκέστηκε να δώσει μια υπόσχεση: «χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη για να πάρουμε δύναμη και να κάνουμε μια νέα αρχή. Θέλουμε να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε άμεσα».

Μια μεγάλη χαρά θέλει ο κόσμος για να πάρει η κιτρινόμαυρη… μηχανή μπροστά και να επιστρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στα χείλη όλων.

Στη συζήτηση έκανε… «παρέμβαση» και ένας φίλος του Ολυμπιακού, κάνοντας τα σχετικά πειράγματα για να κατέβει στον Πειραιά, αλλά ο Σολτάνι του… έκοψε τον βήχα: «Έχω πολλά να δώσω στον Άρη. Και κυρίως τα γκολ μου, που λείπουν σε μένα και στην ομάδα».

To Top