«Πετάει την μπάλα έξω» ο Κουλουχέρης

Η εκδίκαση της προσφυγής του Θέμη Κουλουχέρη πήρε αναβολή για την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, η διοίκηση του Άρη αναζητεί τον συμβιβασμό, αλλά ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει σκληρός διαπραγματευτής…

 Όπως είναι γνωστό, ο 30χρονος Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός διεκδικεί το ποσό των 250.000 ευρώ και την ελευθερία του, έχοντας καταθέσει προσφυγή πριν από μερικές μέρες και βάζοντας ένα πρόωρο τέλος στη σχέση του με τον Άρη.
 Από την κίτρινη ΠΑΕ, από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας έχει ξεκινήσει προσπάθεια εύρεσης συμβιβασμού, με προσωπικές, μάλιστα, προσπάθειες του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη.

Την Παρασκευή υπήρξε νέα επικοινωνία των δυο πλευρών όταν και προτάθηκε το… αυτονόητο, δηλαδή η τμηματική καταβολή των δεδουλευμένων.

Όμως και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα και σημείο επαφής. Ο Κουλουχέρης δείχνει σε κάποιες θέσεις αμετακίνητος και όλα δείχνουν ότι οι κίτρινοι θα επιστρέψουν (ίσως σήμερα) με νέα βελτιωμένη πρόταση προς την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να αρθεί ένα τόσο σημαντικό εμπόδιο.

To Top