ΜΠΑΣΚΕΤ

«Στροφή» σε Ιωνικό και… νέα αναμονή για Μιλόσεβιτς

Υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του την ήττα και… όσα συνέβησαν το Σάββατο βράδυ στο Παλέ είναι ο Άρης, κοιτώντας πλέον το επόμενο ματς με τον Ιωνικό.

Οι «κιτρινόμαυροι», που ξεκινούν σήμερα προετοιμασία, αντιμετωπίζουν την Κυριακή (03/01) εκτός έδρας την ομάδα της Νίκαιας, με την οποία είχαν κοντραριστεί (ανεπιτυχώς) στο πρώτο φετινό παιχνίδι της σεζόν και συγκεκριμένα στο Κύπελλο.

Άπαντες στον Άρη στρέφουν την προσοχή τους σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί ακόμα ένα κομβικό ματς για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Σε σύγκριση με τον αγώνα Κυπέλλου ο Ιωνικός παρουσιάζεται αλλαγμένος και ενισχυμένος, με την προσθήκη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να ξεχωρίζει.

Από την πλευρά του ο Άρης θα έχει σίγουρη την απουσία του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς λόγω του τραυματισμού στο γόνατο, ενώ κρίσιμες θα είναι  (εκ νέου) οι επόμενες μέρες για τη συμμετοχή του Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ έχει χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια του Άρη λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, συνεχίζει με θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα, με τον Σάββα Καμπερίδη να περιμένει τα… ευχάριστα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παίκτη.

Η απουσία των δύο ψηλών ήταν ολοφάνερη και κόντρα στον Κολοσσό, όπως και με την ΑΕΚ, με τον Έλληνα προπονητή να γνωρίζει πως η ομάδα του χρειάζεται τουλάχιστον έναν παίκτη για τη ρακέτα.

To Top