Τσιώλης: «Ο Πρόμπιερζ έφερε το κάτι παραπάνω στον Άρη» (video)

Ο Σάκης Τσιώλης θα τεθεί αύριο αντιμέτωπος με τον Άρη, αλλά στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA παραδέχθηκε ότι ο διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία, Μίχαλ Πρόμπιερζ, έφερε «το κάτι παραπάνω στην ομάδα», η οποία έχει πλέον καλύτερο ρυθμό και ψυχολογία.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Άρης, τον οποίο βλέπουμε με σεβασμό και εκτίμηση. Με δεδομένη τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε, ο κύριος στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Σχετικά με το πόσο διαφορετικός θα είναι ο Άρης του Πρόμπιερζ από τον «δικό του» Άρη, υποστήριξε: «Ο Άρης έχει ποιοτικούς και καλούς ποδοσφαιριστές, είναι μια μεγάλη ομάδα. Κρίνοντας από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, παίζει σχεδόν με τους ίδιους παίκτες όπως και όταν ξεκινήσαμε μαζί, αλλά σίγουρα έχει καλύτερο ρυθμό και ψυχολογία. Ο καινούργιος προπονητής έφερε το κάτι παραπάνω στον Άρη. Αναμένεται ένα δύσκολο παιχνίδι για μας».

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό προσανατολισμό του Αστέρα, είπε: «Για τη δική μας ομάδα, αυτό που προέχει είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να μπορέσουμε να τις ολοκληρώσουμε, γιατί το ποδόσφαιρο στηρίζεται στην αποτελεσματικότητα. Και φυσικά, όταν την μπάλα έχει ο αντίπαλος, πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε πειθαρχημένοι, να κλείνουμε διαδρόμους, ώστε η μπάλα να πλησιάσει στην εστία μας όσο λιγότερες φορές είναι δυνατόν. Εμείς θα μπούμε με οδηγό τα τρία τελευταία παιχνίδια, στα οποία η ομάδα είχε καλή αγωνιστική παρουσία και καλό ρυθμό».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες τους στους «κίτρινους» και επιπλέον είχε θητεύσει επί τριετία στην Τρίπολη, ο κ. Τσιώλης δήλωσε: «Ο Τσέζαρεκ είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ένας πολύ καλός σέντερ φορ, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στον Αστέρα. Από εκεί και πέρα όμως, ισχύει και για αυτόν ό,τι ισχύει για όλους τους παίκτες του Άρη και θα πρέπει να δείξουμε συνολικά μεγάλη προσοχή».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στην κάμερα της NOVA

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top