Το 4ο βραβείο και μια ξεχωριστή βράβευση για τον Γιαννιώτα

Βράβευση με ιδιαίτερη σημασία θα είναι η σημερινή για τον Γιάννη Γιαννιώτα, γιατί θα παραλάβει το βραβείο του καλύτερου γκολ της 25ης αγωνιστικής από έναν άνθρωπο που τον… γαλούχησε ποδοσφαιρικά και του οφείλει πολλά!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ «ο 19χρονος διεθνής επιθετικός του Άρη θα παραλάβει το βραβείο του για το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό από τον Παντελή Κουντούτσικο, επί σειρά ετών προπονητή στην εφηβική ομάδα του ΑΡΗ, Πέμπτη (14/03), σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στις 14:00 στο ARIS MEGASTORE».

Από κει και πέρα, τα δυο γκολ με τον Λεβαδειακό, η καλή εμφάνιση και το βραβείο αποτελούν μια πρώτης τάξης τόνωσης της αυτοπεποίθησης του νεαρού επιθετικού σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο για τον Άρη, όπου έχει αν δώσει πέντε κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί αυτή θα είναι η 4η βράβευση του Γιαννώτα. Φέτος είχε προηγηθεί η ανακήρυξή του ως MVP της 7ης αγωνιστικής για το γκολ και την απόδοσή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Επίσης πέρσι, είχαν προηγηθεί δύο ακόμη, μία ως MVP και άλλη μία για το καλύτερο γκολ, με τον αείμνηστο Στέφανο Γιώρη και τον προπονητή της Κ-17 Τάσο Θέο να παραδίδουν αντίστοιχα τα δύο βραβεία.

 

To Top