Ανακοίνωση οργής του ΑΣ για την «σφαγή» των γυναικών

«Κλοπή» της νίκης κατήγγειλαν οι ιθύνοντες του ΑΣ Άρης, με αφορμή τη διαιτησία των κ.κ. Μπορμπαντωνάκη και Μαρνελάκη στον αγώνα των κίτρινων με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου για την Α1 γυναικών. Το διαιτητικό δίδυμο με τις αποφάσεις του στέρησε από την ομάδα τη νίκη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η διαιτησία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι υπεύθυνοι του γυναικείου μπάσκετ, που παραβρέθηκαν στο παιχνίδι, που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο με αντίπαλο τον Κρόνο, καθώς και η διοίκηση του συλλόγου μας, από αυτά που της μεταφέρθηκαν, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι, από την αντιμετώπιση, που είχε η ομάδα μας από τους κ.κ.Μπορμπαντωνάκη και Μαρνελάκη.

Οι διαιτητές της συνάντησης με τα (ανάποδα) σφυρίγματά τους τα τελευταία λεπτά, είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τη σημερινή ήττα της ομάδας μας. ΔΕΝ είναι υπερβολή αυτό, και δυστυχώς, μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε με τη διαιτησία, κάτι που δεν κάνουμε ποτέ. Οι εν λόγω κύριοι δε σεβάστηκαν την προσπάθεια των αθλητριών μας και τους στέρησαν τη χαρά της νίκης. Κυριολεκτικά, το εννοούμε αυτό, αφού στον ερασιτεχνικό αθλητισμό το ΠΑΝ είναι η χαρά της νίκης και ο καλός εννοούμενος πρωταθλητισμός.

Όλοι οι συντελεστές του γυναικείου τμήματος, σήμερα αισθάνθηκαν αδικημένοι από την αντιμετώπιση, που είχε η ομάδα μας, μια ομάδα η οποία στηρίζεται σε νεαρές ελληνίδες, οι οποίες αγαπάνε το σύλλογο και πάνω από όλα το μπάσκετ. Πώς, όμως, να υπάρξει αισιοδοξία και κουράγιο για τη συνέχεια, όταν βλέπουν να τους “κλέβουν” αυτό το οποίο τους ανήκει;

Κύριοι, υπεύθυνοι του Ελληνικού μπάσκετ, και της διαιτησίας ειδικότερα, επειδή είναι νωπές οι μνήμες από την αντιμετώπιση, που είχε και το αντρικό τμήμα την περασμένη Κυριακή, μην αφήνετε να είναι οι διαιτητές οι πρωταγωνιστές των αγώνων, αλλά αυτός ο ρόλος να αφήνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους αθλητές και τις αθλήτριες. Δε θα ανεχθούμε ανάλογες συμπεριφορές με τη σημερινή και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αντιμετωπιζόμαστε, όπως απαιτεί η ιστορία του συλλόγου μας και ειδικότερα του τμήματος μπάσκετ, που έχει μοναδική παράδοση.

Ελπίζουμε να είναι η πρώτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά, που παρεμβαίνουμε με αυτόν τον τρόπο.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης»

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top