Ταπούτος: “Λειτούργησα με το ένστικτό μου”

Ο κορυφαίος του σημερινού Άρη, Χρήστος Ταπούτος στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε αυτός και οι συμπαίκτες του μέσα στη Καλαμίτσα, αναρωτήθηκε γιατί ο κόσμος δεν έρχεται στο Αλεξάνδρειο και έδωσε το σύνθημα για “διπλό” στη Τσεχία!

Ο Ταπούτος υπογράμμισε πως “κάναμε μια πολύ καλή νίκη. Είχαμε πεισμώσει όλα τα παιδιά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή στον πάγκο της. Θεωρώ ότι επιβάλλαμε τον ρυθμό μας κι όταν πίεσε η Καβάλα, μπορέσαμε και κρατήσαμε τη διαφορά μέσα από την άμυνα. Η άμυνα έχει βελτιωθεί αισθητά στα τελευταία ματς και αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο για τις νίκες που έχουμε πετύχει”.

Για τα σουτ που έβαλε στο τρίτο δεκάλεπτο είπε ότι “λειτούργησα με το ένστικτό μου. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από το να βοηθήσω να κερδίσει η ομάδα μου”.

Συνέχισε λέγοντας πως “το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, έχουμε κάποια παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία θα πρέπει να κερδίσουμε”, ενώ για τον αγώνα με τη Νίμπουρκ επεσήμανε πως “θα πάμε για να το κερδίσουμε. Αν έρθει η νίκη έχει καλώς, πάμε για την πρώτη θέση, αλλιώς θα διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στο ματς με τη Ρουντούπις”.

Αναφέρθηκε και στον κόσμο λέγοντας πως “μέχρι στιγμής μας έχει στηρίξει πολύ στα εκτός έδρας. Του αφιερώνουμε τη νίκη. Στο Παλέ δεν ξέρω γιατί δεν έρχεται και δεν θέλω να το αναλύσω”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top