Ο έλεγχος του PRESSARIS: Ουσία, καλή ψυχολογία από τον Άρη που ορθώνει ανάστημα!

Νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Ο καλύτερος συνδυασμός για μια ομάδα που παίζει κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Ευχή όλων η συνέχεια στα Γιάννινα να είναι ανάλογη. Ο Άρης, έστω και την ύστατη ώρα οφείλει να ορθώσει το ανάστημά του.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7
Ο Λεβαδειακός απείλησε ουσιαστικά ελάχιστες φορές την εστία των κίτρινων. Όταν χρειάστηκε είχε καλές τοποθετήσεις, δείχνοντας να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του όσο περνούν οι αγωνιστικές.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 7
Από τις λίγες φορές φέτος που λειτούργησε θετικότατα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε έμεινε ανέπαφη η εστία του Άρη. Καλό παιχνίδι από τον Παπαζαχαρία που βρίσκει πλέον ρυθμό.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 7
Έχουμε επισημάνει πολλές φορές την ποιότητα του Καζναφέρη. Η φυσική του θέση είναι στα χαφ, ωστόσο όταν είναι στη μέρα του είναι πολύτιμος σε όλη της δεξιά πλευρά.
 
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 7
Ο ισπανός δεν έπεισε τα γνωστά επίπεδα απόδοσης που μας έχει συνηθίσει. Προφανώς επηρεάστηκε από την απουσία των δυο αγωνιστικών, αλλά και από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο. Παρόλα αυτά ήταν μέσα στις φάσεις.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 7
Σε θέση επιτελικού μέσου σέρβιρε ένα γκολ στον Γιαννιώτα και πέτυχε ένα ο ίδιος. Ένας παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απόλυτα αναγκαίως στην ομάδα, ωστόσο μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα παίζοντας κυρίως πιο απλά.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 8
Ακόμα μια θετικότατη εμφάνιση από τον Παπαστεριανό. Μάλιστα δικαιούται το …μισό από το πρώτο γκολ του Γιαννιώτα με την σέντρα ακριβείας από τα δεξιά. Ίσως θα πρέπει και οι υπόλοιποι να παραδειγματιστούν από το πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο.
 
ΡΟΎΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Η εμπειρία του ισπανού κάνει την διαφορά στη θέση που αγωνίζεται. Δυστυχώς είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς. Όταν λείπει από το κέντρο της άμυνας αποτελεί πρόβλημα για όλη την αμυντική λειτουργία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 8
Βρήκε χώρους κάνοντας την διαφορά. Τα δυο τέρματα δίνουν εκτός των άλλων και ψυχολογία στον ποδοσφαιριστή μετά από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Είναι ευχής έργον να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ: 7
Μετά την μετριότατη εμφάνιση στη Βέροια, πραγματοποίησε καλύτερο παιχνίδι έχοντας όμως μικρότερο βαθμό δυσκολίας στα αμυντικά του καθήκοντα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προέρχεται από τραυματισμό και μεγάλο διάστημα απουσίας σε επίσημους αγώνες.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: 6
Φιλότιμος και ακούραστος αλλά μακριά από τις φάσεις. Χρειάζεται ένα γκολ για να αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 8
Για ένα ακόμα παιχνίδι από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος για τον Άρη. Αυτό που αρέσει στο πορτογάλο είναι το πάθος που βγάζει, κάτι που είναι απαραίτητο για έναν ανασταλτικό μέσο.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 6
Η ποιότητά του είναι δεδομένη. Αυτό που πρέπει να αποφύγει είναι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: –
Στο χρονικό σημείο που πέρασε σαν αλλαγή τα πάντα είχαν κριθεί. Στα θετικά η αγωνιστική του ετοιμότητα.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: –
Ίσως θα έπρεπε να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, για να βρει  γρηγορότερα ρυθμό μετά την πολύμηνη αποθεραπεία του.
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου περικλείουν όλη την αλήθεια για την εμφάνιση, όπως και την πορεία της ομάδας της Βοιωτίας το τελευταίο διάστημα. Ο Λεβαδειακός μπορεί να αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ, όμως δεν είχε «νεύρο» ούτε κουράγιο να αλλάξει τη ροή του αγώνα.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Από τις ελάχιστες φορές φέτος που διαιτητής φεύγει απαρατήρητος ο διαιτητής από το Κλεάνθης Βικελίδης.  Γενικά, ήταν εύκολο απόγευμα για τον Γεώργιο Κομίνη και τους βοηθούς του Δημήτρη Γκάγκα, Χρήστο Μαγιάννη. Οι αποφάσεις τους ήταν σωστές, πλην ελαχίστων φάσεων που έχασαν.
To Top