Ο Αθηναίος Παππάς σφυρίζει στη Βέροια! Και να μην ξεχνιόμαστε: αδιαπραγμάτευτο το 50-50!

Ένας… πρωτάρης φέτος για τον Άρη, ο Ανδρέας Παππάς θα σφυρίξει στον αγώνα της Βέροιας.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής της Ένωσης Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ για το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας στη Βέροια. Ο Παππάς τελευταία φορά σφύριξε πέρσι στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με την Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική.

Σε εκείνο το παιχνίδι έδωσε ένα πέναλτι… εφεύρεση και η Κέρκυρα προηγήθηκε, ενώ το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 και τελικά οι Φαίακες παρέμειναν στην κατηγορία.

Βοηθοί του Παππά θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

Για τον Παππά και τους συνεργάτες του ισχύει αυτά που επισημάναμε και πριν τον ορισμό του.

Οι κίτρινοι περιμένουν από τον διαιτητή το αυτονόητο: να αποδώσει δικαιοσύνη, από τη στιγμή που το 50-50 είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ήδη όλοι γνωρίζουν ότι ο Άρης έχει δεχθεί πολλά διαιτητικά χτυπήματα, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμους βαθμούς, τους οποίους αν τους είχε σήμερα δεν θα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Άρης, η ομάδα, ο κόσμος του δεν θα επιτρέψουν άλλη «θυσία» για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ας το έχουν αυτό καλά στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ΚΕΔ.

To Top