Μάντζιος: “Ο Άρης είχε προπονητή, ήταν ανήθικο να συζητάμε”

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ,  στις επαφές που είχε με ανθρώπους του Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και στον λόγο που δεν προχώρησαν. Ακόμη ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι το παιχνίδι της Βέροιας με τον Άρη την προσεχή Δευτέρα θα κρίνει πολλά όσον αφορά την της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο πρώην προπονητής της Κέρκυρας μίλησε στον στον Sentra 103,3:

Για την μάχη της παραμονής: «Έτσι όπως είναι τα πράγματα ο συντελεστής έχει ανέβει. Θεωρώ ότι είναι πάνω από 30-32 βαθμούς και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους. Δεν μπορείς να πεις ποιοι θα πέσουν, αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα με αποτελέσματα που δεν περίμενε πολύς κόσμος».

Για το αν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω ονόματος δεν πρέπει να ανησυχούν: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα. Δεν είχε ποτέ, ανεξαρτήτως τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που μπορεί να έχει. Η ΑΕΚ ανησυχεί και πάλι. Αν δούμε το πρόγραμμα έχει δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και έτσι εμφανίζεται και πάλι το άγχος. Ολες οι ομάδες που είναι μέχρι και τους 26 βαθμούς έχουν άγχος και πίεση, ενώ απομένουν μόλις επτά παιχνίδια ακόμη. Πολύ κρίσιμο θεωρώ ότι είναι το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας ανάμεσα στην Βέροια και τον Άρη. Αν ο Άρης χάσει, ή αν η Βέροια κερδίσει τότε ο Άρης θα μείνει πίσω τουλάχιστον 4 πόντους από τις ομάδες που προηγούνται. Και θα μένουν μόλις 6 ματς. Τέσσερις πόντοι είναι τέσσερις πόντοι και τα πράγματα θα είναι δύσκολα για αυτόν».

Για τον αν είχε πρόταση από τον Άρη, όταν ακόμη ήταν ο Αλκαράθ στον «κίτρινο» πάγκο; «Υπήρχε επαφή με κάποιους ανθρώπους, όχι επίσημα όμως. Από τη στιγμή όμως που ο Άρης είχε προπονητή, θεώρησα ότι είναι ανήθικο να συζητάμε και έτσι από την πλευρά μου κόπηκε κάθε επαφή».

To Top