Πρώτα ο Ηλυσιακός, μετά η Ρουντούπις (video)

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους συνηθισμένους -λόγω της κόπωσης που προκάλεσε το ταξίδι της επιστροφής από την Τσεχία- ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Άρη για τον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Βαγγέλης Αλεξανδρής το πρωί για να ξεκουραστούν (έφτασαν στη Θεσσαλονίκη σήμερα ουσιαστικά λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα), συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο, έχοντας το μυαλό τους στην μεθαυριανή αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα, την πρώτη από τις δυο που πρέπει να κερδίσουν.

Η άλλη είναι με τη Ρουντούπις, την ερχόμενη Τρίτη και πάλι εντός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Γιούροκαπ. Η νίκη είναι μονόδρομος στο παιχνίδι του Σαββάτου και για έναν ακόμη σημαντικό λόγο. Γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσει σημασία το «διπλό» επί της Καβάλας και βέβαια παράλληλα ο Άρης θα μπορέσει να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, καλύπτοντας κι άλλο χαμένο έδαφος.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι κίτρινοι παρακολούθησαν σε βίντεο αποσπάσματα από τους τελευταίους αγώνες του Ηλυσιακού που αποτελεί έναν αρκετά υπολογίσιμο αντίπαλο. Έγιναν φυσικά οι απαραίτητες επισημάνσεις από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τους συνεργάτες του που ανέλυσαν για πρώτη φορά στους παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού του Ηλυσιακού. Ακολούθησε η προπόνηση χωρίς να υπάρχουν προβλήματα για τον Θεσσαλονικιό προπονητή.

Δείτε πλάνα από την σημερινή προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο:

{youtube}n66NQ0_SLLc|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top