Έριξε “πόρτα” στα εκατομμύρια της Τσέλσι για χάρη της Ντόρτμουντ

Αρνητική απάντηση έδωσε στην Τσέλσι και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς όπως υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις που έκανε, τονίζοντας πως προτίθεται να τιμήσει το συμβόλαιο του με την Ντόρτμουντ που λήγει το 2016.

Οι δυο συνεχόμενοι τίτλοι των κιτρινόμαυρων στην Μπουντεσλίγκα που συνδυάστηκαν με ποιοτικό ποδόσφαιρο έχουν κάνει τον Γερμανό προπονητή έναν από τους πιο περιζήτητους στην Ευρώπη . Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα αγγλικών εφημερίδων θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο ίδιος ο Κλοπ, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την ομάδα του. «Το συμβόλαιό μου με τη Ντόρτμουντ λήγει το 2016 και προτίθεμαι να το τιμήσω μέχρι την τελευταία μέρα. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως αν με πλησιάσει η Τσέλσι ή η Ρεάλ Μαδρίτης, θα αποδεχτώ την πρότασή τους. Θα δουν πως έχουν άδικο. Εγώ θα μείνω στην ομάδα και θα συνεχίσω τη δουλειά μου, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου», τόνισε ο Κλοπ.

Τα χρήματα, ωστόσο, που φέρεται να του προσφέρει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, δύσκολα θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορο κάποιον. «Δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Έχω αρκετά χρήματα για να τρώω τρεις φορές την ημέρα, οπότε είμαι ευχαριστημένος. Είναι τιμή μου να ενδιαφέρεται για μένα μια τέτοια ομάδα, αλλά δεν πρόκειται να δεχτώ καμία προσφορά, όσα χρήματα και να μου προσφέρουν. Το μέλλον μου είναι στη Ντόρτμουντ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

 

To Top