Διαλύεται ο Απόλλων Καλαμαριάς, πλησιάζει ο Μπαμπαλιούτας

Μαζί με το 2011 τελειώνουν και τα ψέματα για την ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, λόγω των συσσωρευμένων χρεών. Στην αποψινή έκτακτη συνεδρίασή της, η προσωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κατέληξε στην οδυνηρή απόφαση, που αφορά άμεσα και τον Άρη, λόγω Λάμπη Μπαμπαλιούτα και όχι μόνο.

Ο Απόλλων ήταν ουραγός στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας 4 βαθμούς: Τους τρεις που είχε πάρει από τον Άρη, αποτέλεσμα ασφαλώς ντροπιαστικό για τους «κίτρινους», καθώς και έναν βαθμό που απέσπασε μόλις προχθές, Πέμπτη, από τον προτελευταίο Παναθηναϊκό, χάνοντας στο τάι μπρέικ.

Ωστόσο, η υπερπροσπάθεια των παικτών της ομάδας, οι οποίοι αγωνίζονταν απλήρωτοι επί μήνες, δεν στάθηκε αρκετή για να υπερασπιστεί τουλάχιστον το γόητρό της μέχρι τέλους. Η διοίκηση Πρωτοδικείου του Ερασιτέχνη Απόλλωνα αποφάσισε ότι τα χρέη δεν ήταν βιώσιμα, παρά το διακανονισμό που έγινε προ ημερών (υπήρχαν οφειλές 70.000 ευρώ προς υπαλλήλους της ομάδας χάντμπολ από το 2003), κατά συνέπεια το ΤΑΑ «σβήνει» στα μισά της σεζόν…

Μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να ενημερωθεί επίσημα η ΕΣΑΠ και να μπει οριστικά το «λουκέτο», που ταυτόχρονα απαξιώνει ακόμα περισσότερο το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα συνεχιστεί με 11 ομάδες.

Με δεδομένο μάλιστα ότι στο εξής -και εφόσον δεν υπάρξει δραματική ανατροπή του σκηνικού- ο Απόλλων Καλαμαριάς θα χάνει όλους τους αγώνες «στα χαρτιά», δημιουργείται μεγάλο ζήτημα για το αν θα πρέπει να ακυρωθούν όλα τα προηγούμενα παιχνίδια των Καλαμαριωτών και να επιστραφούν οι χαμένοι βαθμοί σε Άρη και Παναθηναϊκό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση της ισονομίας και του ίδιου του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, όμως, η οδυνηρή είδηση της διάλυσης του Απόλλωνα αναμένεται να επιταχύνει την -ούτως ή άλλως, πολύ πιθανή- έλευση του Λάμπη Μπαμπαλιούτα στον Άρη. Ο έμπειρος λίμπερο μοιάζει ως ο καταλληλότερος για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μάρκο Σάμαρτζιτς και πλέον δεν θα υφίσταται κανένα εμπόδιο, ηθικό ή άλλης φύσεως, για την απόκτησή του.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top