Κύπελλο: Ανοιχτοί λογαριασμοί (0-0) στο Λαμία-Ολυμπιακός

Η Λαμία αποδείχθηκε ξανά σκληρό καρύδι, ο Ολυμπιακός είχε λίγες φάσεις και το 0-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη στο πρώτο παιχνίδι που ανοίγει την σειρά των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλη παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την… διαφορά και να εξασφαλίσουν από το 1ο παιχνίδι την πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία (0-0), χάνοντας την ευκαιρία και τις ευκαιρίες. Ντεμπούτο για Μορ και Καφού.

Στο 76′ υπήρξε φάση για πέναλτι για την Λαμία μετά από λάθος του Καφού και μαρκάρισμα του Αβραάμ στον Μπιανκόνι. Όμως το ριπλέι και το VAR έδειξαν πως ο Μπιανκόνι ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι ο ρέφερι Βρέσκας πήρε πίσω και το πέναλτι και την κίτρινη στον Αβραάμ.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Κίτρινες: 66′ Σασί, 82′ Μπουλούλης – 41′ Γκασπάρ, 90’+2′ Τοροσίδης

ΣΚΟΡΕΡ: –

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (90′ Βλαχομήτρος), Σασί (69΄Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τιρόνε (73′ Νιάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (55′ Μορ), Λοβέρα (84′ λ. τρ. Μασούρας), Φορτούνης, Χασάν (82′ Σουντανί).

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)

Διαιτητής VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Διαιτητής AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

To Top