Καστίγιο: «Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει μ’ εμένα…»

Σαφή διάθεση αυτοκριτικής, θέληση να ξεπεράσει τις δυσκολίες, αλλά και αβεβαιότητα για το μέλλον εξέφρασε ο Νέρι Καστίγιο μετά την ήττα στην Κέρκυρα, μέσα από ένα σχόλιό του στο facebook, το οποίο αναπαρήγαγε ο μεξικανικός Τύπος.

«Μου γύρισαν την πλάτη, αλλά εν μέρει είναι δικό μου το φταίξιμο. Ξέρω τι έκανα λάθος και τι σωστά, όμως δεν έχω αποτύχει. Απλώς είναι άλλο ένα εμπόδιο πάνω στο οποίο σκόνταψα. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει μ’ εμένα αυτή τη νέα χρονιά», ήταν το σχόλιο που ανάρτησε ο Καστίγιο στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης χθες, μετά την ήττα του Άρη στην Κέρκυρα, από την οποία ήταν απών.

Η δημόσια τοποθέτηση του Μεξικανού επιθετικού δεν πέρασε απαρατήρητη από την εφημερίδα «Record» της πατρίδας του, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση που βιώνει ο παίκτης στον Άρη, στις υψηλές αποδοχές και στην αντιστρόφως ανάλογη προσφορά του μέχρι στιγμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση αυτή έγινε πριν από τη σημερινή συνάντηση του αδελφού του και ατζέντη του Άλεξ Καστίγιο με τη διοίκηση του Άρη, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση.

To Top