ΝΙΚΗ! Τίποτα άλλο…

Οι αριθμοί είναι απόλυτοι: 14 παιχνίδια, 14 βαθμοί. Ποιος να το πίστευε ότι στην… καρδιά της αγωνιστικής περιόδου, ο Άρης θα έπαιζε τα… ρέστα του σήμερα (15:00 novasports3, PRESSARIS) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες; Ποιος θα το έλεγε ότι φέτος οι «κίτρινοι» θα άλλαζαν δύο προπονητές και θα περνούσε τη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση των τελευταίων χρόνων…

Μετά το νέο… ηλεκτροσόκ με το διαζύγιο με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, την ομάδα προσωρινά ανέλαβαν οι Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Σεμερτζίδης, ώστε να την καθοδηγήσουν στα επόμενα παιχνίδια (αρχής γενομένης από το κομβικό σημερινό), στα οποία ο Άρης χρειάζεται άμεσα νίκες. Με αυτό το σκεπτικό, οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, έβγαλαν από την αγωνιστική καραντίνα και τους Πρίττα, Παπαστεριανό και Καστίγιο κι αποφάσισαν, πως κανείς δεν περισσεύει τούτη τη στιγμή.

Με αυτή τη λογική και με δεδομένη τη χρησιμότητα των ποδοσφαιριστών αυτών (οι οποίοι ως βασικοί έδειξαν πολύτιμοι και ξαφνικά εν ριπή οφθαλμού εξαφανίστηκαν), το υπηρεσιακό δίδυμο προσανατολίζεται σε αλλαγές στο βασικό σχήμα και ίσως και στο σύστημα με το οποίο θα παίξει η ομάδα.

Τα πλάνα Μιχαλήτσου, Σεμερτζίδη

Ουσιαστικά, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος είναι λάτρης του 4-3-3 (το απέδειξε πέρυσι όταν ανέλαβε μετά τον Κούπερ), το οποίο μπορεί και να διαφοροποιηθεί και ως 4-5-1, μάλλον θα προσπαθήσει να δώσει μία λογική, στο ούτως ή άλλως άναρχο παιχνίδι του Άρη. Ουσιαστικά θα προσπαθήσει να γεμίσει το κέντρο του και να μπορέσει με στρωτό παιχνίδι να φτάσει στα καρέ των Γιαννιωτών. Στο τέρμα θα παίξει σίγουρα ο Μάρκος Βελλίδης και στην άμυνα οι Καζναφέρης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης και Μίσελ, με τον Σενεγαλέζο να παίρνει τη θέση του Ντίκο, ο οποίος στην Κέρκυρα ήταν ωσεί παρών. Στα χαφ λογικά θα παίξουν τρεις, με τον Φατί να περιμένει τους παρτενέρ από τους Τόχα, Παπαστεριανό, Κατίδη (ο Πρίττας είναι ο πιο ανέτοιμος λόγω της άδειας που είχε πάρει τις τελευταίες μέρες). Μπροστά στα άκρα θα βρεθούν οι Ουμπίντες και Νέτο (υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παίξει και ο Γιαννιώτας, ο οποίος ήταν καλός στην Κέρκυρα), με τον Τσέζαρεκ στην κορυφή. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Σολτάνι, Καστίγιο.

 Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Καζναφέρης, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Παπαστεριανός, Κατίδης, Τόχα, Πρίττας, Ούμπιντες, Καστίγιο, Γιαννιώτας, Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος.

Με αλλαγές ο Αναστασιάδης

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άγγελος Αναστασιάδης, θα κάνει δύο τουλάχιστον αλλαγές, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, στους «Ζωσιμάδες». Ο 58χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Φεγκρούς και τους τιμωρημένους Μπουζίντ και Πάντο. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Κηπουρός. Στο κέντρο άμυνας θα παίξουν οι Κώτσιος και Ντάσιος, με τους Πατσατζόγλου και Βάντερσον στα άκρα, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Στα χαφ θα παίξουν οι Τζημόπουλος, Βίλα και Γεωργίου, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα βρεθούν οι Μπεσέρα, Μπακαγιόκο και Σκούφαλης, από αριστερά προς δεξιά, φιλοδοξώντας να χτυπήσει στην κόντρα.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής: 
Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Βίλα, Λίλα, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι, Πατσατζόγλου, Γεωργίου, Κυριάκος, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Τζάνης και Μπακαγιόκο.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, από το σύνδεσμο Αθηνών.

To Top