Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

Η νίκη ήταν επιβεβλημένη για τον Άρη. Η ομάδα έπαιξε με την… πλάτη στο τοίχο και κατάφερε να κερδίσει έστω κι αν έκανε ένα ακόμα μέτριο παιχνίδι. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί της νίκης. Όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα!
   
ΒΕΛΛΙΔΗΣ: Βαθμός 7

Σταθερή απόδοση σε ένα ακόμα παιχνίδι για τον τερματοφύλακα του Άρη. Τον βοήθησε επίσης η ροή του αγώνα καθώς δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η εστία του.

ΝΕΤΟ: Βαθμός 6

Στον ρόλο του ακραίου μεσοεπιθετικού δεν ανταποκρίθηκε με βάση τις ικανότητές. του. Δυστυχώς για τον Άρη, ο βραζιλιάνος είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: Βαθμός 8

Διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου για την κιτρινόμαυρη ομάδα. Μακράν ο καλύτερος του πρώτου ημιχρόνου. «Γέμισε» τη μεσαία γραμμή. Έπεσε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς του λείπουν αγώνες.  

ΜΙΣΕΛ: Βαθμός 6

Η παρουσία του κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος με τις τελευταίες του εμφανίσεις. Μπορεί να βοηθήσει από τη μέση και μπροστά, πράγμα που δεν κάνει φέτος ο Βραζιλιάνος.

ΤΣΕΖΑΡΕΚ: Βαθμός 6

Έδωσε μάχες και έκανε χιλιόμετρα. Το πρόβλημα της τροφοδοσίας των επιθετικών εξακολουθεί να υφίσταται.

ΚΑΣΤΙΓΙΟ: Βαθμός 7

Συνδύασε την επιστροφή του με γκολ. Και μόνο αυτό το γεγονός, στη σκιά των όσων έχουν κάνουν με την παρουσία του στην ομάδα, αποτελεί κέρδος.

ΦΑΤΙ: Βαθμός 7

Δεν έκανε το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο πήγε καλά με παρτενέρ τον Παπαστεριανό ανασταλτικά. Ο Γάλλος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο δημιουργικά.

ΝΤΙΚΟ: Βαθμός 6

Η πίεση που δέχτηκε η άμυνα του Άρη δεν ήταν έντονη. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να κρίνει κανείς αντικειμενικά το κεντρικό δίδυμο της ομάδας. Λίγο έλειψε να κάνει το μεγάλο λάθος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Βαθμός 7

 Ισχύει ότι και στη περίπτωση Ντίκο. Σταθερός και αποτελεσματικό σε ορισμένες φάσεις ο αρχηγός του Άρη.

 ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Βαθμός 7

Βοηθάει στον ρόλο του οπισθοφύλακα. Είναι από τους πιο φιλότιμους παίκτες της ομάδας.

ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Βαθμός 7

Ελαφρώς «πεσμένος» αλλά σταθερά από τους καλύτερους παίκτες το Άρη σε όλα τα παιχνίδια. Χρησιμότατος στον φετινό Άρη, έχει δυνατότητες για ακόμα καλύτερη παρουσία.

ΣΟΛΤΑΝΙ: Βαθμός 6

Η ομάδα δεν έχει πάρει μεγάλη βοήθεια από τον Γαλλοαλγερινό. Έχει ως ελαφρυντικό τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε το τελευταίο 48ωρο.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Βαθμός 6

Δραστήριος παρά το μικρό χρόνο συμμετοχής του. Αποτελεί μια καλή λύση στις πτέρυγες, χρειάζεται παιχνίδια.

ΠΡΙΤΤΑΣ: –

Δεν μπορεί να κριθεί για τα λίγα αγωνιστικά λεπτά που πήρε. Η επιστροφή του χαροποίησε τον κόσμο που τον υποδέχτηκε με «ζεστό» χειροκρότημα.

 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κυκλοφόρησε με επιτυχία τη μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως ήταν εξαιρετικά ακίνδυνη η ομάδα της Ηπείρου. Είναι φανερό ότι έχει πρόβλημα στο γκολ, ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το άγχος του Άρη για νίκη. Αν δεν αλλάξουν άμεσα κάποια πράγματα που αφορούν στην επιθετική γραμμή, θα έχει σοβαρό πρόβλημα παραμονής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Αθηναίος Καλογερόπουλος έκανε τα εύκολα δύσκολα. Μοίρασε κάρτες και έχασε την φάση του Σολτάνι. Η πρόθεση τιμωρείται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, κακώς δεν απέβαλε τον Πατσατζόγλου. Σχετικά καλοί οι βοηθοί Σωτηρόπουλος, Γεωργαράκος.

 

To Top