Δεν μπόρεσαν οι γυναίκες στην Κρήτη (2-0)

Το σερί των τριών διαδοχικών νικών διακόπηκε για τη γυναικεία ομάδα του Άρη στο Ηράκλειο, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια του Ηρακλή Μακρίδη ταξίδεψαν σήμερα το πρωί για την Κρήτη και φεύγουν με άδεια χέρια από εκεί, παρά την καλή τους εμφάνιση.

Μόλις στο 5′, μία λάθος συνεννόηση στην αμυντική γραμμή έδωσε τη δυνατότητα στη γηπεδούχο ομάδα να ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στην επανάληψη, οι «κίτρινες» μπήκαν αποφασισμένες στον αγωνιστικό χώρο να αλλάξουν το σκηνικό, αλλά παρόλες τις προσπάθειές τους αυτό δεν κατέστη δυνατό. Απεναντίας, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, με την ομάδα του Εργοτέλη να βρίσκει δίχτυα σε μια αντεπίθεση, γράφοντας το τελικό 2-0.

Η ζημιά ήταν πολλαπλή για τον Άρη, αγού στους ήδη υπάρχοντες τραυματισμούς των Μαντατζή και Γκόγκα, ήρθαν να προστεθούν αυτοί των Κολληγά και Καρκατζίνου, οι οποίες αποχώρησαν από το παιχνίδι.

Η σύνθεση του Άρη (Μακρίδης): Κανδιάνου, Λαγουμτζή, Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου, Τερζοπούλου, Κολληγά, Καρκατζίνου, Κωνσταντίνου, Τσιλιφίκα, Μήτκου, Κηπουρού.

To Top