Στην άκρη η απογοήτευση, το μυαλό στη Κίμκι

Η κούραση από τη μεγάλη προσπάθεια στον χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη. Όπως και η απογοήτευση γιατί ο Άρης δεν μπόρεσε εξαιτίας των λαθών στο τελευταίο δίλεπτο να πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη φετινή νίκη του. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να διαγράψουν από τον σκληρό δίσκο του μυαλού τους τον αγώνα με τους πράσινους και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση της Τρίτης με την Κίμκι για την πρώτη αγωνιστική του «Last 16» του Γιούροκαπ. Της ομάδας που θεωρείται από πολλούς το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης με δεδομένο ότι θα φιλοξενήσει και το φάιναλ φορ στην έδρα της. Οι κίτρινοι συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο , ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη ρωσική ομάδα. Η προπόνηση ήταν χαλαρή και περιελάμβανε αποκατάσταση για τους παίκτες (βάρη και σουτ).

Ο Δημήτρης Βεργίνης που αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό αγώνα εξακολουθεί να αισθάνεται μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, τον οποίο γύρισε. Είναι αισιόδοξος όμως ότι θα προπονηθεί κανονικά σήμερα και θα είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή την Τρίτη το βράδυ.

To Top