Ο Ζελαμπάλ στη Μόσχα, έρχεται Θεσσαλονίκη

Την πρώτη του προπόνηση με τη Χίμκι έκανε χθες ο Μικαέλ Ζελαμπάλ, φτάνοντας στη Μόσχα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Τρίτη, τον Άρη για την πρεμιέρα της φάσης των «16» του Γιούροκαπ.

Ο Γάλλος διεθνής γκαρντ επέλεξε το Νο20 και όχι το Νο15 που φορούσε στις περισσότερες ομάδες, στις οποίες αγωνίστηκε. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας εξήγησε τους λόγους της απόφασης του λέγοντας πως ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του (γεννήθηκε την 20η μέρα ενός μήνα) που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι από καρδιακή προσβολή.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις ευελπιστεί πως θα έχει στη διάθεση του τον Ζελαμπάλ στη μεθαυριανή αναμέτρηση με τους κίτρινους. Να σημειωθεί ότι η αποστολή της Κίμκι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο στις έξι το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από τη Μόσχα και έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Άρη πως δεν θα προπονηθεί στο Αλεξάνδρειο το βράδυ. Οι Ρώσοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το μεσημέρι της Τρίτης με μια προπόνηση (12:00-13:00).

To Top