Με την απογοήτευση “ζωγραφισμένη” στα πρόσωπα οι παίκτες (video)

Με εμφανή τα σημάδια απογοήτευσης στα πρόσωπά τους αποχώρησαν από το χλοοτάπητα του “Κλεάνθης Βικελίδης” οι παίκτες του Άρη, μια και δεν κατάφεραν να χαρίσουν στους ίδιους, αλλά και στον κόσμο της ομάδας τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς που θα τους έδινε η νίκη επί της Ξάνθης.

Το συγκρότημα του Λούκας Αλκαράθ, παρουσίασε μια εμφανώς βελτιωμένη εικόνα, συγκριτικά με εκείνη του Κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα, αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να φτάσει κοντά στο γκολ που θα του χάριζε αφενός το “τρίποντο” και αφετέρου τη βαθμολογική ανάσα που χρειαζόταν.

Οι “κίτρινοι”, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κυνήγησαν το γκολ, χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες, όμως η τύχη δεν φάνηκε να είναι με το μέρος τους.

Το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Στυλιάρα “σκοτείνιασε” τα πρόσωπά τους, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια των οποίων οι μεν προσπαθούσαν να ανεβάσουν ψυχολογικά τους δε, σύσσωμοι οι παίκτες κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια σήκωσαν ψηλά τα χέρια χειροκροτώντας και ευχαριστώντας τον κόσμο για τη καταλυτική του συμβολή και παρουσία σε ένα ακόμη παιχνίδι.

To Top