Ο Τζέιμς θα είναι… θεατής στο Κρκα – Παρτιζάν

Τελικώς ο Ντομινίκ Τζέιμς χρειάζεται το “letter of clearance” για να παίξει στην Αδριατική Λίγκα… Και από τη στιγμή που αυτό βρίσκεται ακόμα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, ο Αμερικανός δεν θα παίξει με τη φανέλα της Παρτιζάν στον αγώνα με την Κρκα.

Οι Σέρβοι ήθελαν πολύ να έχουν στην διάθεσή τους τον Ντομινίκ Τζέιμς, γιατί το παιχνίδι με την Κρκα είναι δύσκολο. Τελικώς, όμως, ο Τζέιμς όχι μόνο δεν θα παίξει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν θα ταξιδέψει στην Σλοβενία.

Ο Τζέιμς κάποια στιγμή θα αγωνιστεί στην Παρτιζάν. Αυτό είναι βέβαιο. Η FIBA όμως θα αποφασίσει υπό ποιο καθεστώς θα “ελευθερωθεί” από τον Άρη, που δικαιολογημένα προσέφυγε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία γιατί ο Τζέιμς έφυγε από την ομάδα χωρίς να έχει λόγο.

Αυτό αποδεικνύεται στην πράξη από το γεγονός ότι δεν παίζει με την Παρτιζάν αύριο… Και φυσικά δεν μπορούσε να παίξει χωρίς “letter of clearance” στην Αδριατική Λίγκα, όπως η πλευρά του παίκτη υποστήριξε… Και το γεγονός ότι εμπλέκει από χθες και υπόθεση άλλου παίκτη (Μπετς) αναδεικνύει το “λάθος” του Τζέιμς…

To Top