Μασάδο: «Πήραμε ρίσκο και μας βγήκε» (video)

Ο Μανουέλ Μασάδο είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν ήταν συνθήκες αυτές για να παίξει κανείς ποδόσφαιρο, όμως ακόμα και έτσι, ρίσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί ο Άρης έπαιξε μόνο για τη νίκη, πέρασε δεύτερο επιθετικό και τελικώς ήρθε το νέο “τρίποντο”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως “έγινε ένα παιχνίδι κάτω από μη φυσιολογικές συνθήκες, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες για όλους τους ποδοσφαιριστές. Με τέτοιες συνθήκες είναι δύσκολο να διασκεδάσει κανείς, γιατί το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, αλλά μπορείς να βρεις και έτσι τον τρόπο να διασκεδάσεις το παιχνίδι και να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλο”.

Πρόσθεσε πως “η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχε δύο τρεις ευκαιρίες, έλεγξε τον ρυθμό, δεν θα ξεχάσω όμως και την καλή ευκαιρία που είχε η Ξάνθη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε για να πάρει το τρίποντο. Το αποδείξαμε αυτό αλλάζοντας την τακτική μας, παίζοντας με δύο παίκτες στην κορυφή. Αποφασίσαμε να πάρουμε ένα ρίσκο, το οποίο μας βγήκε, γιατί η ομάδα πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε”.

Κατέληξε λέγοντας πως “είναι τρεις βαθμοί που μας βοηθούν να πλησιάσουμε τον στόχο, αλλά και θα βοηθήσει την ομάδα για να επανέλθει στη θέση που πρέπει να έχει στη βαθμολογία. Όταν μειονεκτείς βαθμολογικά έχεις δύσκολο έργο. Με τις συνεχόμενες νίκες μπήκαμε σε μια καλή τροχιά, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη με την ίδια συγκέντρωση και να κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Μετά, μαζεύοντας νίκες, θα δούμε τι έχουμε πετύχει…”.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Μανουέλ Μασάδο 

To Top