Η κούραση δεν είναι δικαιολογία! 10 αγώνες σε 30 ημέρες!

Έκανε λόγο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για την κούραση. Θα είναι ένας από τους βασικούς αντιπάλους του Άρη σήμερα (17.00) κόντρα στον ΚΑΟΔ. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία είναι λογικότατο να είναι οι παίκτες κουρασμένοι. Συμπληρώνεται σήμερα ένας μήνας από τον πρώτο αγώνα στο 2012 και οι κίτρινοι παίζουν ανά τρεις μέρες!

Το πρόγραμμα είναι εξοντωτικό για τους παίκτες του Άρη, για το όχι τόσο γεμάτο ρόστερ της ομάδας. Από τις 4 Ιανουαρίου που ξεκίνησαν οι αγώνες μέσα στο νέο έτος με αντίπαλο το Μαρούσι, μέχρι και σήμερα κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Ο Άρης έχει παίξει κατά σειρά με Μαρούσι, Ρέθυμνο, Περιστέρι, Παναθηναϊκό, Κίμκι, Κολοσσό, Ντόνετσκ, Πανιώνιο, Βιλερμπάν και σήμερα υποδέχεται τον ΚΑΟΔ. Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Κίμκι το οποίο έχασε εύκολα, όλοι οι άλλοι αγώνες, είτε νίκες (Μαρούσι, Περιστέρι, Βιλερμπάν), είτε ήττες (Ρέθυμνο, Παναθηναϊκός, Κολοσσός, Ντόνετσκ, Πανιώνιος) κρίθηκαν στο τέλος, χρειάστηκε να βρίσκονταν στο παρκέ οι βασικοί παίκτες που έχουν ήδη επιβαρυνθεί.

Αν προσθέσει κανείς ότι στην πορεία αυτών των συνεχόμενων αγώνων, ο Άρης έχασε τον βασικό πλέι μέικερ του και τους δύο ποιοτικότερους Έλληνες παίκτες (Ταπούτος, Τσαλδάρης) με τραυματισμούς, εύκολα αντιλαμβάνεται τον βαθμό δυσκολίας που είχε ο Ιανουάριος.

To Top