Στην τελική ευθεία (της FIBA) η υπόθεση Τζέιμς!

Σε λίγες ώρες ο Άρης θα γνωρίζει αν εκδικάστηκε ή όχι η υπόθεση του Ντομινίκ Τζέιμς από το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA. Δεν είναι δεδομένο ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα ασχοληθεί σήμερα με την υπόθεση, από τη στιγμή που πήρε χθες τα υπομνήματα των δύο πλευρών. Ακόμα κι αν συνεδριάσει σήμερα, θεωρείται πολύ δύσκολο να εκδώσει άμεσα απόφαση.

Η ιστορία με τον Ντομινίκ Τζέιμς δεν θα τελειώσει σε μία, δύο ημέρες όπως περιμένει ότι θα γίνει η πλευρά του παίκτη και η Παρτιζάν. Ειδικότερα από τη στιγμή που δίδεται η δυνατότητα άσκησης έφεσης στην πρωτόδικη απόφαση, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι η υπόθεση έχει… μάκρος, κάτι που σαφώς δεν συμφέρει τον Τζέιμς, ο οποίος “καίγεται” για να μη χάσει την θέση στην Παρτιζάν. Η σερβική ομάδα του προσφέρει περίπου 25.000 δολάρια μηνιαίως και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που εγκατέλειψε τον Άρη.

Οι Σέρβοι έχουν αρχίσει αν ανησυχούν, αναζητούν και εναλλακτικές λύσεις και φυσικά αυτός ήταν και ο λόγος που η πλευρά του Τζέιμς προσπάθησε χθες να “κλείσει” το θέμα δίνοντας ένα μικρό ποσό στον Άρη και προσφέροντας τον Μπεν Ούζοχ στους κίτρινους.

To Top