Συμβούλιο μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα! Η τελική επιλογή: Αναστασίου ή προπονητής από την Ιβηρική χερσόνησο

Η βαριά ήττα του Άρη στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, η Τρίτη συνεχόμενη, η δεινή βαθμολογική θέση, ανάγκασε τους διοικούντες να λάβουν άμεσες αποφάσεις στο θέμα προπονητή.

Η αλλαγή στο πόστο του τεχνικού ηγέτη ήταν δεδομένη, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του Σπάθα στο γήπεδο της Κομοτηνής.  Η διοικούσα επιτροπή γύρισε αμέσως μετά το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και συνεδρίασε μετά τα μεσάνυχτα! To παρών έδωσαν οι Κατσιαούνης, Ζαμπέτας, Στεφανίδης, ενώ υπήρχε “ανοιχτή” γραμμή με τον Λαμπριάκο, ο οποίος έμεινε στη Θράκη για επαγγελματικούς λόγους.

Το μεταμεσονύχτιο συμβούλιο διήρκησε μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα,  προκειμένου να καταλήξουν στο όνομα του αντικαταστάτη του τεχνικού δίδυμου Πασιαλή, Μπουγιουκλή.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα ελλήνων διαθέσιμων προπονητών ωστόσο η αναζήτηση επικεντρώθηκε σε ξένο τεχνικό.

Μάλιστα, εξετάζονται μια-δυο περιπτώσεις που θεωρούνται κατάλληλες αυτή την εποχή, τόσο σε επίπεδο επιλογής όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Πρώτη επιλογή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες προπονητής από την Ιβηρική χερσόνησο. Εφόσον δεν προχωρήσει το θέμα του ξένου, δεύτερη επιλογή είναι αυτή του Γιάννη Αναστασίου.

Στόχος να υπάρχει προπονητής στον πάγκο του Άρη μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Οι εξελίξεις τρέχουν…

To Top