ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το τέλος της Ευρώπης σηματοδοτεί προσήλωση στο πρωτάθλημα

Δύο μήνες διήρκεσε η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη. Από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στους ομίλους του FIBA Europe Cup και πλέον έχει να διαχειριστεί μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Από τις 20 Σεπτεμβρίου στην Τιφλίδα για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Διναμό, μέχρι χθες (21 Νοεμβρίου) όταν υποδέχθηκε τη Λουκόιλ Λέφσκι, ανοίγοντας και κλείνοντας αντίστοιχα τον ευρωπαϊκό του κύκλο με νίκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα η ομάδα έδωσε 17 παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα συμπεριελάμβαναν πολύωρα κουραστικά ταξίδια (Τιφλίδα, Νίζνι, Ντνίπρο, Κατάγια).

Από εδώ και στο εξής οι «κιτρινόμαυροι» δε θα έχουν διπλές υποχρεώσεις ανά βδομάδα. Αυτό σημαίνει λιγότερα ταξίδια, λιγότερα παιχνίδια, άρα και περισσότερος χρόνος για δουλειά και βελτίωση. Ο Άρης επικεντρώνεται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας μπροστά του μια απαιτητική τριάδα αγώνων απέναντι σε ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Προμηθέα (εκτός).

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θέλει το διπλό στην Πυλαία την Κυριακή, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους και να συνεχίσει στη διακοπή του πρωταθλήματος (26/11-07/12) λόγω του «παραθύρου» προκριματικών των εθνικών ομάδων, με ακόμα περισσότερη προσήλωση στον μοναδικό στόχο που έχει απομείνει για φέτος.

To Top