Ο φάκελος και τα «αγκάθια»

Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η προεργασία για τον φάκελο της αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης. Οι άνθρωποι των κίτρινων ξεκίνησαν τη διαδικασία σχετικά με τα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρωθούν, σε ποιους τομείς υπάρχει και ποιο είναι πρόβλημα, τι χρήματα οφείλονται και σε ποιους. Στόχος να προχωρήσουν στις εξοφλήσεις ή στους απαραίτητους διακανονισμούς.

Όπως τονίζεται σε ανεπίσημο επίπεδο, το μεγάλο «αγκάθι» για τη διοίκηση παραμένουν τα οικονομικά κριτήρια, τα οποία συνδέονται άμεσα και με την εξέλιξη που θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα η υπόθεση του επενδυτικού ενδιαφέροντος από εταιρία του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΠΟ που εστάλησαν πριν από λίγες μέρες στις ΠΑΕ, υπάρχουν κριτήρια νομικού, αθλητικού, διοικητικού περιεχομένου, ακόμη και κριτήρια υποδομών. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει διαφορετική καταληκτική ημερομηνία για κάθε ένα κριτήριο.

Η αποστολή των κίτρινων είναι δύσκολη, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες περίπου 45 μέρες, μέχρι τις 4 Απριλίου, θα είναι για μια ακόμη φορά έτοιμοι, έχοντας εξασφαλίσει το χαρτί της αδειοδότησης.
 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top