Τα… «κεφάλια μέσα» με το μυαλό στους τραυματίες

Επιστροφή στο γήπεδο από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Μετά το ρεπό της Κυριακής, τα κεφάλια… μέσα από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να αρχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Άρης από τον αγώνα με την ΑΕΚ ουσιαστικά θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του για την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα και στα πλέι οφ προκειμένου να ανοίξει και πάλι το παράθυρο της Ευρώπης.
Ο Μανουέλ Μασάδο έχει την εικόνα από το φιλικό του Σαββάτου με την Λίτεξ Λόβετς στο οποίο διαπίστωσε με ικανοποίηση ότι οι παίκτες του είχαν μεγάλη διάθεση και πάθος, στοιχεία που περιμένει να δει και στον αγώνα με την ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο 56χρονος τεχνικός, λίγο πριν από την τελική ευθεία έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του, μια και φώναξαν παρών Σηφάκης, Πρίττας, Τόχα, Παπαστεριανός, Σολτάνι. Τσουκάνης. 

Από αυτήν την εβδομάδα θα διαπιστωθεί κατά πόσο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Καστίγιο, Ακόστα, Γιαννιώτας, προκειμένου να είναι έτοιμοι το Σάββατο.
Το απόγευμα εξάλλου θα εξεταστεί από τον γιατρό του Άρη και ο Μανόλης Παπαστεριανός που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του γόνατο. 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top