Κωστένογλου: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ΑΕΚ θα γίνει ομαδούλα»

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα από τον Άρη, τον τρόπο με τον οποίο κατά την άποψή του ήρθε, γιατί η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Ο τεχνικός της “Ένωσης” τόνισε πως “είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο θα έπρεπε να προηγούμαστε με δύο και τρία γκολ. Καταφέραμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί, διαβασμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε σύστημα του αντιπάλου, γνωρίζοντας ότι αλλάζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καταφέραμε και πιέσαμε, δημιουργήσαμε εκπληκτικές ευκαιρίες. Είναι εύλογο να μην μπορούμε να κρατήσουμε την ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Μας δημιούργησε πρόβλημα η αναγκαστική αλλαγή του Λυμπερόπουλου, γιατί χάσαμε έναν παίκτη που θα μπορούσε να κρατήσει της μπάλα στο βάθος της περιοχής. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κινδυνεύσαμε. Ο αντίπαλος δεν έχασε καμία ευκαιρία και από ένα στημένο χάσαμε το παιχνίδι. Μας πονάει αυτή η ήττα, γιατί συνοδεύεται από μια πολύ καλή εικόνα”.

Πρόσθεσε πως “είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα συμβαίνουν, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τα πλέι οφ. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, αλλά πρέπει να πετύχεις γκολ για να πάρεις τη νίκη. Επικραττεί ο νόμος του ποδοσφαίρου και αυτό συνέβη και σημερα. Δεν μου αρέσει η κακομοιριά, την απεχθάνομαι. Θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα”.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα της ΠΑΕ τονίζοντας πως “δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ΑΕΚ θα γίνει ομαδούλα! Γνωρίζω ότι συμβαίνουν πολλά ευτράπελα. Ευελπιστώ να βρεθεί μια λύση για να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Είμαι περήφανος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες, έστω κι αν έχασαν. Είμαι ο πιο αυστηρός κριτής για το πώς αγωνίζεται η ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή”.

Κατέληξε λέγοντας πως “ήμασταν πολύ συγκροτημένοι, δομημένοι και δύσκολα μέσα στο Χαριλάου έχει παίξει ομάδα έτσι, ακόμα κι ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα, αλλά δεν μηδενίζω μια τέτοια προσπάθεια. Εύχομαι να πάρουμε ένα παιχνίδι και εμείς χωρίς να έχουμε καλή εικόνα”.

To Top