Ουμπίντες: «Νίκη που κρατά ζωντανή την ελπίδα»

Αυτό το «τρίποντο» ήταν απαραίτητο, για να συνεχίσει ο Άρης να δίνει τη μάχη του για τα πλέι οφ, όπως επισήμανε ο Χαβιέρ Ουμπίντες στις δηλώσεις του. Είπε μάλιστα μια σημαντική αλήθεια: «Στον πρώτο γύρο χάναμε όταν δεν παίζαμε καλά, αλλά τώρα παίρνουμε πάντα βαθμούς».

Ο Αργεντινός μέσος, που έδωσε την ασίστ για το νικητήριο γκολ, ξεκίνησε λέγοντας: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν κάναμε σπουδαίο παιχνίδι, υπάρχουν πράγματα που έχουμε να διορθώσουμε, αλλά εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και κερδίσαμε».

Για την εικόνα του παιχνιδιού, σχολίασε: «Στα πρώτα 5-10 λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά στην συνέχεια η ΑΕΚ έκανε ένα σπουδαίο α’ ημίχρονο, μας πήρε την μπάλα, μας εμπόδισε να ελέγξουμε το ρυθμό και δημιούργησε ευκαιρίες. Ούτε στο β’ μέρος ήμασταν πολύ καλοί, αλλά η απόδοσή μας ήταν αρκετή ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Ουμπίντες έκανε με μία διαπίστωση γεμάτη ουσία: «Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χάναμε κάθε φορά που δεν παίζαμε τόσο καλά, αλλά τώρα παίρνουμε πάντα βαθμούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Και κατέληξε υπογραμμίζοντας την τεράστια σημασία αυτής της νίκης: «Ξέραμε ότι αν δεν κερδίζαμε σήμερα, θα μέναμε πολύ μακριά από την πεντάδα. Αυτή η νίκη μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ελπίζουμε, να δώσουμε τη μάχη μας μέχρι τέλους».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top