2+1 ερωτηματικά για τον Μασάδο

 Ώρα ΑΕΚ, ώρα ντέρμπι, ώρα νίκης για τον Άρη, με τον Μανουέλ Μασάδο να ετοιμάζει τις τελευταίες… πινελιές στο αγωνιστικό και να προβληματίζεται μόνο για το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στο σαββατιάτικο.

Ο Πορτογάλος είδε την Πέμπτη με χαρά τον Νέρι Καστίγιο, αλλά και τον Μάρκο Βελλίδη να προπονούνται κανονικά με τους συμπαίκτες τους, ενώ σήμερα θα τεθεί και ο Ρικάρντο Φατί στη διάθεσή του, ώστε να κλείσει το παζλ των επιστροφών. 
Σε ότι αφορά το δίλημμα του Μάσαδο, η εικόνα που υπάρχει προέρχεται από το φιλικό με τη Λίτεξ Λόβατς, αλλά και σε όσα εφαρμόζει στις προπονήσεις.

Από αυτά φάνηκε ότι ο 57χρονος τεχνικός έχει καταλήξει σε δυο αγωνιστικές εκδοχές: στο 4-4-2 και στο 4-2-3-1. Τα δύο συστήματα τα δοκίμασε στο παιχνίδι με τους Βούλγαρους και στις προπονήσεις που έγιναν αυτή την εβδομάδα. Εκτός από το σχήμα, ο Μασάδο δεν έχει καταλήξει σε πρόσωπα της ενδεκάδας. 

Αν επιλέξει το 4-4-2, τότε ο Παπαζαχαρίας θα παίξει μπροστά από τους δύο στόπερ, με τους Φατί και Καπετάνο δεξιά και αριστερά και τον Ουμπίντες στην κορυφή, με Καστίγιο και Τριανταφυλλάκο επιθετικό δίδυμο. 

Αν, όμως, επιλέξει το 4-2-3-1, το οποίο είναι και το πιο πιθανό, τότε ο Ακόστα θα είναι αριστερά, ο Καπετάνος «δεκάρι» και ο Ουμπίντες δίπλα στον Καστίγιο. Σε αυτή την περίπτωση μένει εκτός ο Τριανταφυλλάκος. 

Όσον αφορά τα πρόσωπα της άμυνας, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει τους Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ, έχοντας ακόμη ένα δίλημμα, ποιον να επιλέξει ανάμεσα από τους Νέτο και Καζναφέρη. 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top