«Ναι» στην πρόταση του ΟΠΑΠ, ανοίγει η «κάνουλα» της χρηματοδότησης

Θέμα χρόνου είναι πλέον η εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων της Σούπερ Λίγκας, μετά την έγκριση της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ για τη χορηγική συνεργασία των δύο πλευρών. Στην σημερινή της συνεδρίαση, παρουσία του Γιάννη Κόντη, η Λίγκα αποφάσισε κατά πλειοψηφία να δώσει το «πράσινο φως», κάνοντας τελικά δεκτή την πρόταση των 14 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια (την τρέχουσα σεζόν και την επόμενη).

Η Σούπερ Λίγκα δεν είχε άλλη επιλογή και δέχθηκε κατά πλειοψηφία στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο τις προτάσεις του ΟΠΑΠ. Τα μέλη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο, Απόστολο Παπουτσάκη και τον αναπληρωτή πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο να προχωρήσουν στις υπογραφές με τον οργανισμό για τις σεζόν 2011-2012 και 2012-2013.

Το ποσό των 14 εκατ. ευρώ δεν ικανοποιούσε τα μέλη του συνεταιρισμού, όμως ήταν αρκετές οι ομάδες που ήθελαν και ζήτησαν την άμεση υπογραφή της συμφωνίας καθώς χρειάζονται άμεσα τα χρήματα για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και να μην έχουν προβλήματα με την αδειοδότηση για τη συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα.

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης, ενώ παρόντες ήταν ακόμη εκτός από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Γόντικας, Ανδρέας Δημητρέλος, Ζήσης Βρύζας. Οι δυο πρώτοι μάλιστα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για πρώτη φορά μετά τον καυγά τους σε ένα από τα τελευταία διοικητικά συμβούλια.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

 «Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εξουσιοδοτηθεί ο πρόεδρος κ. Απόστολος Παπουτσάκης και ο Αναπλ. Πρόεδρος κ. Γιώργος Μποροβήλος, όπως για λογαριασμό της Super League υπογράψουν σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας για τις περιόδους 2011-2012 και 2012-2013 με την ΟΠΑΠ Α.Ε».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top